fbpx

Navigate / search

Hierland

Welkom thuis bij jezelf in Hierland.

Sinds 2011 woon ik in Hierland, mijn nieuwe stek van waaruit ik, samen met mijn levenspartner, woon en werk. De rust die ik hier zelf ervaar kun jij ook ervaren tijdens een kort verblijf of retraite in onze Pipowagen of kamer in huis.

Onze, landelijk gelegen, plek ligt dicht bij het Reichswald waar je uren kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Daarnaast kun je heerlijk fietsen in de uiterwaarden van de Rijn en/of de uitgestrekte bossen.

Zelfvoorzienend worden:

Iedere dag leren we hier van de natuur dat alles er al is. De overvloed aan kruiden, bomen en struikendie hier groeien zorgen voor een

2012-06-13 15.27.38

heerlijke aanvulling in ons voedingspatroon. Daarnaast verbouwen we onze eigen groenten en fruit met wat ‘veredelde’ soorten. We zijn ons aan het specialiseren in veganistische teeltwijzen en halen inspiratie uit diverse permacultuur methoden.

Om echt zelfvoorzienend te leven hebben we nog veel werk te verzetten. Hiervoor organiseren we vanaf 2015 projecten waarin we samen leren en werken. Hierland is hiervoor ook bij Wwoof Duitsland aangemeld.

Tipi voor jouw event:

2015-05-12 18.07.28

Sinds 2015 staat er ook een tipi in Hierland. Daarin vinden de Do-In Yogalessen plaats. Verder kun je deze huren voor je eigen events. De tipi heeft een doorsnee van 8 meter. Ze is zodoende geschikt voor 15 yoga beoefenaars en 30 staande en/of zittende mensen.

Voor jouw evenementen verzorgen we ook graag de catering en/of activiteiten zoals Do-In Yoga, familie yoga, wandelingen e.a.. De catering is altijd veganistisch. Voor meer informatie neem je contact met mij op.

Een foto impressie van Hierland vind je op Pinterest. Of like de pagina op Facebook.