Navigate / search

Over Hierland

 

In 2011 zijn wij, Caroline Ligtenberg en Jeroen Koedam, hier komen wonen. Voor beiden een hele nieuwe start die een heel ander leven inleidde dan dat we gewend waren. Als recruiter en loopbaancoach was ik, Caroline, altijd druk en in contact met de buitenwereld. In contact met de natuur om mij heen kwam daar al snel verandering in. Hierdoor heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je eigen natuur te leven. Stap voor stap integreer ik mijn nieuwe inzichten in mijn werk. Hierland is nu meer dan mijn woon- werkplek geworden. Ik verhuurd kamers, geef yogalessen en coach nog steeds, maar nu zelfstandige en/of startende ondernemers op weg naar natuurlijk ondernemerschap waarbij de persoonlijke waarden van de ondernemer centraal staan. Echter, dagelijks leer ik van het wezen van Hierland. De natuur en haar wetmatigheden spiegelen mij en mijn klanten.

Zelfvoorzienend worden:

Iedere dag leren we hier van de natuur dat alles er al is. De overvloed aan kruiden, bomen en struikendie hier groeien zorgen voor een heerlijke aanvulling in ons voedingspatroon. Daarnaast verbouwen we onze eigen groenten en fruit met wat ‘veredelde’ soorten. We zijn ons aan het specialiseren in vegan teeltwijzen waarbij geen dierlijke meststoffen gebruikt worden en halen inspiratie uit diverse permacultuur methoden.

Om echt zelfvoorzienend te leven hebben we nog veel werk te verzetten. Hiervoor organiseren we vanaf 2015 projecten waarin we samen leren en werken. Hierland is hiervoor ook bij Wwoof Duitsland aangemeld.

Tipi voor jouw event:

2015-05-12 18.07.28

Sinds 2015 staat er ook een tipi in Hierland. Daarin vinden de Do-In Yogalessen plaats. Verder kun je deze huren voor je eigen events. De tipi heeft een doorsnee van 8 meter. Ze is zodoende geschikt voor 15 yoga beoefenaars en 30 staande en/of zittende mensen.

Voor jouw evenementen verzorgen we ook graag de catering en/of activiteiten zoals Do-In Yoga, familie yoga, wandelingen e.a.. De catering is altijd veganistisch. Voor meer informatie neem je contact met mij op.

Een foto impressie van Hierland vind je op Pinterest. Of like de pagina op Facebook.