fbpx

Navigate / search

Bewust Ondernemen Wandelingen 15 september 2017

Als ondernemer, of je nu ZZP-er of directeur-eigenaar van een grotere onderneming bent, neem je vaak te weinig tijd voor reflectie om te zien of je nog op het juiste pad loopt. Je blijft lekker doorlopen en zorgt ervoor dat je ‘druk druk druk’ blijft en niet de juiste stappen zet om de door jezelf gestelde doelen of intenties te bereiken. Je hoofd bedenkt van alles om maar niet voor je eigen succes of dromen te kiezen.

Daarom zijn er de ondernemerswandelingen. Tijdens een wandeling van twee en een half uur sta je stil bij een issue waar je al langer mee loopt. De natuur spiegelt jou hierin en geeft je een nieuwe richting aan. Je leert hoe je deze bespiegelingen in het dagelijks leven kunt inpassen. En hoe je van, alleen al de hond uitlaten, zo’n dagelijks moment tot een belangrijk moment maakt om je dilemma’s  en issue’s in een ander daglicht te stellen. Stuur een mail voor meer informatie. Of meld je direct aan.

boots-1193477_1280

Na de wandeling ga je naar huis met meer inzicht hoe je jezelf door de natuur kunt laten spiegelen, wat hiervoor nodig is en hoe je voor deze voorwaarden kunt zorgen.

Ik hou van wandelen, doe dat iedere dag en ik gebruik die wandelingen ook voor mijzelf. Om te reflecteren en te spiegelen. Gespiegeld word ik dan door de natuur om mij heen. En stap na stap krijg ik meer uitzicht op het pad dat voor mij ligt.

Je kunt bijna iedere maand mee wandelen en de wandelingen gaan plaats vinden in heel het land. Uit je hoofd, in je lijf. Ik gebruik al mijn expertise en talenten zoals mijn sensitiviteit, kennis over ondernemerschap, gespiegeld worden door de natuur, de paden waarop we ons begeven, om jou verder te helpen op je pad.

Meld je aan:

De mensen die je voor gingen heb ik geholpen om drempels te slechten, patronen doorbreken en nieuwe inzichten verwerven. Zodat ze doelbewuster en met meer zelf vertrouwen hun ondernemerspad konden gaan. Onderwerpen die we hebben behandeld hebben ook betrekking op de bedrijfsvoering zoals planning, netwerken, (online) marketing, geld vragen, voor jezelf en je bedrijf/praktijk gaan staan etc.

Enkele ervaringen:

‘Ik ben opnieuw in contact met mijn oude dromen en wensen. Caroline gaf me het gevoel vrij te zijn van oordelen waardoor ruimte ontstond voor wie ik werkelijk ben.’

‘Heerlijk dat buiten zijn. Tijd voor reflectie en… nieuwe inzichten! Dank je wel Caroline.’

Meld je aan:

De wandelingen zijn laagdrempelig en je ontmoet ook andere mensen die, net zoals jij, ondernemer of ZZP-er zijn. De meeste deelnemers van de wandelingen waren mensen met een eigen praktijk of ZZP-er. Je bent ook van harte welkom als je bedrijf uit meer mensen bestaat dan één persoon. Ik weet ook wat je tegenkomt als je met mensen in loondienst werkt, als ex-werkgever van vijftig mensen.

Voor wie: Voor ZZP-ers en andere ondernemers die bewust met hun intenties en plannen omgaan.
Waar: Vrijdag 17 september 2017 omgeving Reeuwijk (Gouda). Vrijdag 20 oktober in de Ooijpolder vanuit Nijmegen.
Tijdstip: Van 13.00 tot 16.00 uur.
De locatie waar we verzamelen wordt op een later moment bekend gemaakt.
Aantal kilometers: Afhankelijk van de werkvormen tussen de 6 en 9 kilometer.
Kosten: €45,- exclusief BTW €54,45 inclusief BTW. Te betalen bij je aanmelding.

Spelregels:

  1. Je inschrijving is bindend. Bij annulering ben je, tot twee weken voor aanvang, 50% van de kosten verschuldigd. Daarna het gehele bedrag.
  2. Mocht een activiteit zijn volgeboekt dan ontvang je hier spoedig bericht van. Als een activiteit onvoldoende aanmeldingen hebben of om een andere reden niet door gaan, dank ontvang je hiervan zo snel mogelijk bericht. Bij calamiteiten op de dag zelf ontvang je hiervan bericht op je mobiele telefoon.
  3. Ook bij slecht weer gaan de wandelingen door. De weersomstandigheden zijn een van de natuurelementen die ons helpen spiegelen.

Meld je direct aan:

Voor meer informatie stuur je een mail: info@carolineligtenberg.eu. Bel of app me op dit nummer: +31(0)611382495. Bellen en SMS-en kan ook op dit nummer vanuit Duitsland: +49(0)15783809192.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website