fbpx

Navigate / search

55+ Do-In Yoga iedere woensdag van 16:30 tot 17:45

Een les die op eenieders behoefte aan te passen is. Eventueel kunnen de oefeningen vanaf een stoel uitgevoerd worden.

De oefeningen bestaan uit de warming-up, kracht opbouwende oefeningen, balans oefeningen, strekkingen, ademhalings- en energie oefeningen, zelf massages en meditaties. De lessen zijn afwisselend.

Bij Do-In Yoga draait de les rondom de meridianen. Dit zijn energiebanen die door ons lichaam lopen. Door blokkades in deze op te heffen bevorderen we de vitaliteit en de geestelijke en lichamelijke balans. De Do-In Yoga oefeningen vinden we terug in diverse yogavormen zoals Hatha Yoga en Power Yoga. Daarnaast ook in Oosterse gevechtskunsten zoals Tai Chi en Aikido.

Wat: Do-In Yoga 55+
Waar: in de Pelmolen: Rijksstraatweg 154 A in Beek-Ubbergen
Wanneer: Vanaf 6 september 2017 iedere woensdag van 16:30 tot 17:45
Kosten: Proefles gratis. Daarna kun je een strippenkaart aanschaffen: Een vijf strippenkaart kost €55,- en is twee maanden geldig. Een tien strippenkaart kost €99,- en is vier maanden geldig. Met deze strippenkaart kun je ook andere lessen bij Caroline Ligtenberg volgen in de Pelmolen of in Kranenburg. Een losse les kost €15,-.

Meer informatie:  Bel of app: +31611382495 of mail: yoga@carolineligtenberg.eu.

Caroline is gecertificeerd Do-In Yoga docent met een World Yoga Alliance licentie. Daarnaast heeft ze diverse bijscholingen gevolgd onder andere voor deze doelgroep. Meer informatie over Caroline leest u hier.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website