fbpx

Navigate / search

Oproep Animal Foundation Platform

Bron: www.stichtingmelief.nl

Als praktische idealist vind ik dit soort initiatieven geweldig. Het Animal Foundation Platform, een platform waar alle 126 stichtingen in Nederland die zich inzetten voor zwerfdieren bij elkaar worden gebracht. Om informatie te delen, te verbinden, samen projecten te doen in plaats van alleen en het is ook een platform waardoor alle donaties (spullen en geld) evenredig onder alle stichtingen worden verdeeld. Er zijn 5 vrijwilligers van verschillende stichtingen opgestaan die mij hiermee helpen.

De site is www.animalfoundationplatform.nl en binnen twee weken helemaal klaar. Nu wordt er nog heel hard aan gewerkt.

foto: www.stichtingmelief.nl

De donaties die binnen krijgen, komen 100% ten goede aan de stichtingen. Er gaat geen euro ergens anders naartoe. Iedere stichting kan projectplannen bij het platform inleveren met daarin beschreven waarvoor ze het geld willen gebruiken en dan wordt het verdeeld. Wat we daarvoor vragen is verslaglegging en foto;s van het project waaraan door het platform is gedoneerd.

Om donaties binnen te halen zijn acties opgezet waarvan een smsdienst er eentje is. Als je STEUN ZWERFDIER sms’t naar 4414 dan kost je dat 1,50 en doneer je aan Animal Foundation Platform.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website