fbpx

Navigate / search

Changefactor: Carolien Roovers van Stichting Werelddieren

Screenshot 2014-05-02 14.51.43

Carolien is een vriendin van mij. En ik heb altijd grote bewondering voor haar gehad. Ze is een van de weinige mensen die ik ken die alleen maar zichzelf kan zijn en daar naar kan leven. Maar Carolien is ook een van de mensen die van haarzelf vindt dat ze niet voor het ondernemerschap in de wieg is gelegd. Zo heeft zij weer bewondering voor mij omdat ze ziet dat ik mijzelf in mijn eigen onderhoud voorzien met, nu dan, Changefactors. Dit terwijl ze in twaalf jaar van Stichting Werelddierenwerk een bloeiende organisatie heeft gemaakt en de oprichting van een dierenopvang in India op haar naam heeft staan.

 

Zo werd ze, tijdens haar langdurig verblijf in India, geraakt door de ellende onder zwerfdieren. Hieruit is een dierenopvang ontstaan in het land zelf en in Nederland de Stichting Wereldierenwerk . Met Stichting Werelddierenwerk biedt ze stageplekken bij organisaties in India die zich om zwerfdieren bekommeren. De stageplekken zijn gecontroleerd en door haar kennis van India worden de stagiaires goed voorbereid op hun verblijf en werk daar.

 

Het fijne van mensen die dicht bij zichzelf blijven is dat ze dingen doen die echt bij hen passen en waarmee ze de verandering zijn die ze zelf in de wereld willen zien. Voor Carolien begrijpt als geen ander wat er in een hondenkoppie om gaat. Dat gecombineerd met haar hobby, wandelen in de natuur, heeft haar doen besluiten een honden uitlaatservice te beginnen. Kleinschalig met veel aandacht. Zaterdagavond uitgesproken en maandag was haar website al in de lucht. Dat is niet alleen ondernemerschap maar ook synchroniteit.

 

Haar talenten zet ze overigens niet alleen in voor dieren hoor. Ze is een geweldig sensitief mens en dat samen met haar India ervaring maakt dat ze workshops rondom interculturele samenwerking geeft en ze mensen behandeld in haar praktijk Amchi.

 

Wie: Carolien Roovers

Wat: 1 Stichting Werelddierenwerk en 2 Animalia voor Dieren

Waar: 1: India en Nederland – 2: Het Gooi en Vechtstreek

Voor wie: Voor dieren maar met de huisdierenoppas en honden uitlaatservice zijn ook baasjes gebaat.

Kan altijd gebruiken: 1: donateurs en vrijwilligers 2: baasjes die hun huisdier goed verzorgd willen zien tijdens hun afwezigheid.

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website