fbpx

Navigate / search

Changefactor: Vegan Mission

vegan mission

Vegan Mission is een webwinkel voor veganistische levensmiddelen, cosmetica en diervoer. Met Vegan Mission’s Store willen Andras en Zsofi laten zien dat er heel veel veganistische producten verkrijgbaar zijn. Ze streven ernaar om eerlijke en duidelijke informatie over etisch veganisme te geven. Ieder wezen heeft het recht om van het leven te genieten, dat wil zeggen zijn leven ongestoord te kunnen leven vinden ze. Naast de vegan’s die voor Vegan Mission kiezen vanwege hun idealisme willen ze ook een doelgroep aanspreken met diverse allergieën zoals mensen met lactose- gluten- of noten allergie.

Vanwege hun motieven om de webwinkel te beginnen, de huisstijl en de producten, spreken ze vooral vegan’s aan die vanwege het dierenleed dat niet vegan voeding met zich meebrengt plantaardig zijn gaan eten.
Op de homepage vind je meteen een aantal banners van dierenrechtenorganisaties die Zsofia en Andras een warm hart toedragen.
Ook kennen ze een spaarpunten systeem waarmee trouwe klanten voor korting kunnen sparen.

Je bestelling kun je ook afhalen in Rotterdam en verder staan ze open voor nog meer afhaalpunten in het land. Andras en Zsofi hebben

Schermafdruk 2015-11-04 11.11.05

samen een kind en werken deeltijd. Alle vrije uren worden in Vegan Mission gestopt. Het gaat ook goed met hun webshop, maar als ondernemer wil je groeien. Hun wens is om hun klantenkring verder uit te breiden.

Er komen steeds meer vegan webwinkels bij. Jezelf onderscheiden is daarom heel belangrijk. In ons uur samen hebben we gekeken wat de gemakkelijkste stap is om hun doel te bereiken. Hou hun website in de gaten of plaats je (eerste) bestelling.

Waarom van Vegan Mission: ethisch: dierenrechten.
Doelgroep: Vegan’s en mensen met een noten- zuivel- of glutenallergie.
Toegevoegde waarde van Vegan Mission: Lekkere vegan gemaks producten, gebruikersgemak van de website, snelle levering, spaarpunten systeem, ondersteuning van dierenrechten organisaties, ethisch en verantwoord.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website