fbpx

Navigate / search

Changefactors onderweg: Gaia Sira

2013-05-17 12.51.19

Caroline Ligtenberg begeleidt ondernemers bij het opstarten van hun bedrijf. In deze rubriek vertelt ze over de onderneming in wording, de waarde die ze (gaan) toevoegen aan onze samenleving en de worstelingen van de ondernemers.

 

Wat een schitterende initiatieven kom ik toch tegen.

Gaia Sira is het project van drie bevlogen visionaire onderneemsters met idealen. En deze idealen willen ze in de wereld zetten middels het centrum in wording dat in of bij Wageningen gevestigd gaat worden: Gaia Sira centrum voor integrale vitaliteit, het huis waar Alles woont. Waar kennis ontwikkelen, eigen maken en toepassen samen komt. Een centrum van bewustwording waar mensen inspiratie kunnen halen om hun dagelijks leven, hun organisatie, het samen leven en/of samen werken gemakkelijker te maken en meer in samenhang met de natuur.

 

Je kunt er straks lezingen volgen, gewoon neerstrijken voor een kopje koffie of een lunch, flexwerken, jezelf verder ontwikkelen, een yogales volgen, of een therapeut raadplegen. En vooral kun je samen met anderen kennis ontwikkelen over hoe je op een integrale manier jezelf en je omgeving gezond kunt maken en houden.

 

Gaia Sira heeft de wens om toonaangevend te worden met haar onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van een integrale leefstijl en samenleving. We gaan daarom beslist nog veel hiervan horen.

 

Het idee bestond al lang bij Marijke Kuipers. En wordt nu mede gedragen door twee andere bestuursleden. Lees hier meer over de bestuurders. Deze drie mensen zijn ervaren onderneemsters op hun eigen vakgebied.  Mede doordat twee van hen later bij het project zijn gekomen misten ze de gezamenlijke focus op hun project en hebben ze Changefactors ingeschakeld om deze helder te krijgen. De middelen die ik hiervoor heb ingezet zijn het Bewust Bedrijf Model en het Business Model Canvas.

2013-05-17 13.08.15

 

 

Tijdens de sessie is de rolverdeling tot stand gekomen en zijn we erin geslaagd om de gewenste gezamenlijke focus te creëren.

 

Wie: Gaia Sira

Wat: Centrum voor Integrale Vitaliteit

Waar: Nabij Wageningen

Doelgroep: mensen, organisaties, wetenschappers, beleidsmakers, natuur

 

Meer lezen over Gaia Sira? Bekijk hun Business Model Canvas of surf naar hun site.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website