fbpx

Navigate / search

Changefactors onderweg: Nijmegenbewust.nl

Schermafbeelding 2013-06-13 om 14.06.46

Heb jij dat ook? Je spreekt iemand die je vertelt van een geweldige lezing die ze gevolgd hebben van een onderwerp dat jou ook ten zeerste interesseert? Jammer dat je het niet wist zeg. Of je vraagt je af of er meer is dan een cursus Hatha-Yoga in een achterafzaaltje in een buurthuis.  Of je zoekt een winkel of dienstverlener die past bij je levensstijl. Was er maar een website voor alle activiteiten en dienstverleners voor mensen met een bewuste levensstijl in jouw stad.

 

Nou hou dan Patty Gerrits in de gaten. Ze heeft enkele weken geleden Nijmegenbewust.nl gelanceerd. Hiermee wil Patty Gerrits alle activiteiten en dingen die daarbij helpen voor bewuste Nijmegenaren een platform geven. Zo vind je er een agenda, een overzicht van winkels waar je bewust boodschappen kunt doen en een overzicht van coaches en kunnen coaches en trainers zichzelf profileren. Domeinnamen voor andere steden zijn al gereserveerd.

 

Patty kwam bij mij omdat ze zich afvroeg hoe haar verdienmodel in elkaar zit. Net zoals zoveel ondernemers die een initiatief starten vanuit hun wens om een gat te vullen in de samenleving had ze alleen nog maar gedacht wat ze precies wil betekenen voor ons gebruikers.

2013-05-30 14.53.53

 

We hebben samen gekeken met het Bewustbedrijf model welke facetten van haar initiatief extra aandacht verdienen. Het Bewustbedrijf model helpt je te ervaren welke facetten van je organisatie stromen en welke meer aandacht behoeven. Meer informatie over het Bewustbedrijf Model en wat dit voor jou kan betekenen vind je hier.

Na het model doorlopen te hebben heeft Patty in no time het Business Model Canvas ingevuld. Ze heeft gezien waar haar economische kansen liggen. Wie haar belangrijkste partners worden in het geheel en wat haar belangrijkste activiteiten worden. Haar doelgroep had ze al scherp. De waarde die ze toevoegt is 

aangescherpt. Kortom ze kon weer verder met haar businessplan voor Nijmegenbewust.nl.

 

Succes Patty! Ik hoop nog veel van je te horen.

 

Caroline

 

Wie:  

Patty Gerrits

Wat:

Digitale ontmoetingsplek.

Waar:

www.nijmegenbewust.nl

Doelgroep:

Voor iedereen in en om Nijmegen die bezig is met bewustwording, spiritualiteit en persoonlijke groei.

Kan nog gebruiken: 

Agenda items, coaches, trainers en opleidingscentra die zich willen profileren en onderscheiden.

 

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website