fbpx

Navigate / search

Cleandrinks Duurzaam Samenwerken

Op 7 juni 2012 organiseer ik samen met Anne van Karmijntekst een duurzame netwerkavond in Nijmegen bij Het Groene Hert.  Burchtstraat 126, 6511 RK Nijmegen-Centrum. Ondernemers en geïnteresseerden die op de hoogte willen zijn van de duurzame ontwikkelingen in de oudste stad van Nederland zijn van harte welkom.

Het thema van vanavond is samenwerkingsverbanden tussen organisaties en zelfstandige professionals die ontstaan in netwerkeconomie rondom duurzaamheid beleid en initiatieven. Wat zijn de kansen en mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van deze samenwerkingsverbanden?

Van tevoren kunnen we met een groepje van 18.00 uur tot 19.30 uur dineren bij Eetcafé de Plak. De kosten zijn voor eigen rekening. Wil je mee-eten?  Geef je dan uiterlijk 31 mei op bij mij: caroline@duurzameintermediair.nl

 

HET PROGRAMMA:

 

19.30 Inloop in Het Groene Hert

20.00 Welkomstwoord door Caroline Ligtenberg

20.05: Het Groene Hert: Stan Seveke startte met Het Groene Hert een uniek centrum voor duurzaam ondernemen, wonen, leven en samenwerken. Onze gastheer van vanavond wijdt hier graag over uit.

20.10: Duurzame drankjes: Rick Clephas van Fairdrinks is distributeur van duurzame drankjes zoals Bionade en Mongozo bier. Hij onthult waar je deze drankjes kunt kopen in Nijmegen. Je kunt tijdens de Cleandrinksavond ook deze drankjes bestellen.

20.15: Our Common Future 2.0: Duurzame Denktrainer Jos Reinhoudt schreef samen met  400 anderen mee aan de bestseller Duurzaam Denken en Doen, dat voortkwam uit het project Our Common Future 2.0. Hij geeft uitleg over dit grote project uit 2011 waarbij de deelnemers live, via de telefoon en internet gingen samenwerken volgens het nieuwe werken. Het nieuwe werken kenmerkt zich door samenwerking op een niet-hiërarchische manier, met crowdsourcing (veel mensen geven input aan een plan) en vooral met maatschappelijk verantwoorde projecten.

20.20: Keep it Clean Day: Estland is het al gelukt en op 21 september gaan we met heel Nederland de uitdaging aan om óns land helemaal schoon te krijgen van zwerfafval. Anne de Haan vraagt aan de aanwezigen of ze hieraan mee willen doen.

20.25 – 20.55 Speeddaten tussen duurzame ondernemers en aanwezigen. Maak kennis met elkaar door steeds wisselend 1 op 1 in twee minuten te praten over een duurzaam project waarbij je betrokken bent.

20.50 – 23.00  Praat gezellig na over de avond onder het genot van een drankje van Fairdrinks.

 

Kom je ook naar de Cleandrinks avond? Geef je dan op via Cleandrinks of via mij: caroline@duurzameintermediair.nl De entree voor de bijeenkomst is gratis, maar de drankjes zijn voor ieders eigen rekening.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website