fbpx

Navigate / search

Ondernemers Coaching

beukenkiem

Je bent een idealistische ondernemer? Of je vindt jezelf niet zo’n ondernemer en wilt toch met dat wat je de wereld wilt geven je inkomen verdienen? Dan komt er vast veel op je af: Keuzes maken, de balans in je leven bewaren en ook gewoon de eerste stap zetten.

Al jarenlang begeleid ik (startende) ondernemers bij het vinden van hun pad. Van ontwikkeling van de eerste plannen tot en met bedrijfsontwikkeling en alles wat daar tussen ligt. Het kan op verschillende manieren. Zoals via e-coachingintensieve sessies van een halve dag tot een paar dagen of wandelcoaching.

Wat andere mensen aan een traject met mij gehad hebben:

Helderheid in het businessplan. Meer balans tussen werk en privé. Weten hoe de focus te behouden. De kracht in zichzelf vinden om stappen te zetten. Heldere doelen stellen. Samenwerkingspartners vinden. Verbetering van de onderlinge samenwerking, inzicht in elkaars waarden, verduidelijking van de doelgroep, uitbreiding van de ondernemersvaardigheden etc. Je kunt hier enkele referenties lezen.

In deze branches hielp ik diverse ondernemers:

Consulten in diverse sectoren – horeca en catering – voedselproducent – coaches – alternatieve genezers – yogadocenten. Daarnaast heb ik diverse stichtingen geholpen bij het starten en/of aanscherpen van hun plannen en ook het samensmeden van besturen, samenwerkingspartners en teams.

Uitgangspunten:

Centraal hierbij sta jij als ondernemer of initiatiefnemer: Waarom wil jij dit bedrijf starten? Wat zijn je drijfveren? Waar ben je goed in? Wat wil je bereiken met je bedrijf? Het antwoord op deze vragen vind je niet in je hoofd. Mijn methoden brengen je bij je eigen_wijsheid en innerlijke kracht zodat je met minder moeite en twijfel op pad kunt.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Of kijk in de agenda voor een laagdrempelige of zelfs gratis kennismaking.