fbpx

Navigate / search

Certified Yoga Teacher

In juni heb ik de WYA certificering gehaald. WYA staat voor World Yoga Alliance. Deze internationale Yoga organisatie heeft haar hoofdkantoor in India. De WYA is een onafhankelijke geaccrediteerde groep van ervaren doctorandussen, afgestudeerd aan verschillende Yoga universiteiten in India. Hun motto is ‘Unity in diversity’.

CYT

Het verspreiden van de Yoga kennis en ervaring staat centraal bij de WYA. Er is ruimte voor alle vormen van Yoga bij de WYA. In de kern zijn ze allemaal familie van elkaar. Een mooie gedachten in deze tijd waarin de media ons steeds weer suggereert om te geloven dat we afgescheiden zijn van elkaar. Hierdoor kan ook Do-In Yoga met de Taoïstische achtergrond voor certificering in aanmerking komen.

De standaardisering bestaat eruit dat ik de Vedische achtergrond heb geleerd. Dat heb ik met veel plezier gedaan en ik heb daarin ook ervaren hoe de diverse yogastijlen met elkaar verbonden zijn. Met de certificering kan ik mijn niveau laten zien aan yogascholen. Bijvoorbeeld als ik in Duitsland een bijscholing wil volgen.

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website