fbpx

Navigate / search

Dagretraites: In je eigen natuur

Soms zit je hoofd zo vol dat je niet meer weet wat echt belangrijk voor jou is. Je hebt je verloren in de wereld van verantwoordelijkheden en ‘moeten’. Je komt door de hectiek van de dag niet echt meer tot rust. Zelfs niet op momenten of tijdens activiteiten die als ontspannend ervaren worden, bijvoorbeeld ’s nachts.

Herken je dat?

Dan zijn de dag retraites ‘In Je Eigen Natuur’ iets voor jou!

De dag retraites zijn vooral geschikt voor mensen die vele ballen in de lucht houden en zich daarbij dreigen te verliezen. Bijvoorbeeld als je verantwoordelijk bent voor een gezin en een drukke baan hebt. Als je ondernemer bent, mantelzorger bent etc. Met als gevolg dat je je vaak moe en lusteloos voelt, veel piekert en zo minder tijd en zin hebt voor de dingen die ècht belangrijk voor je zijn.

Tijdens een retraite verbind je je met je eigen natuur, JEZELF. Waardoor je kunt putten uit je innerlijke kracht om de uitdagingen van het dagelijks leven het hoofd te bieden. Na een ontspannende dag ga je naar huis met nieuwe ervaringen en inzichten over jezelf en je leven. En met inspiratie om, weer terug in het dagelijks leven, gemakkelijk weer op te laden, bij jezelf te blijven en krachtbronnen aan te boren.

Meld je aan of vraag een gratis consult aan!

De dag retraites vinden vijf keer per jaar plaats en kunnen afzonderlijk of, met grote korting, als reeks geboekt worden.

Voor het eerste retraite dit jaar, op 28 april, ontvang je sowieso een fikse korting. Dit omdat ik de resultaten die behaald worden in mijn scriptie voor mijn Master Do-In Yoga verwerk.

Waar:

In Hierland aan de Mitteldeich 49 in Kranenburg in Duitsland net over de grens bij Nijmegen en 75 autominuten van Utrecht.

Wanneer:

28 april 2019 Thema: Wat beweegt je?

23 Juni 2019 Thema: Waar gaat je hart naar uit?

1 September 2019 Thema: Je wortels vinden.

27 Oktober 2019 Thema: Waar put je kracht uit?

12 Januari 2020 Thema: Flow vanuit innerlijke stilte.

Van 10:30 tot 17:30.

Kosten:

€130,- per dag retraite. Als kennismaking kost de dag retraite van 28 april 2019 slechts €75,-!

De gehele jaarcyclus kost €600,- i.p.v. €680,-. Besluit je na de 1e kennismaking 28 april om verder te gaan kosten de andere vier dag retraites slechts €480,-.

Verdere mogelijkheden:

Maak er een weekend van en boek één van de pipowagens van Hierland of kom kamperen.

Ben je niet zeker dat de Dagretraite iets voor jou is?

Vraag dan een gratis consult aan van 20 minuten. Normaal zou dit je €30,- kosten!

Ik neem graag de tijd voor je en dan kijken we samen waar jouw behoeften liggen en of mijn aanbod bij jou past. Het consult kan online, of telefonisch plaats vinden. Je ontvangt sowieso tips die toegespitst zijn op jouw persoonlijke situatie!

Meld je aan of vraag een gratis consult aan!

De retraites hebben allemaal een eigen thema en ze vinden plaats in de natuur. Daar verbind je jezelf weer met wie je ten diepste bent. Ik spreek uit ervaring het is zo 😉

Je gaat opgeladen naar huis weer in verbinding met jezelf. Weer klaar voor alle uitdagingen die je bent aangegaan in je leven en die je wilt volbrengen. En nu vanuit je midden, vanuit je kracht. De dagen staan in het teken van Do-In Yoga en de verbinding met de natuur.

De filosofie van Do-In Yoga is gebaseerd op de eeuwenoude Taoïstische filosofie. Deze is verankerd in de natuur. Door mindfull te bewegen bevrijd je blokkades in je lichaam zodat jouw energie weer vrij kan stromen.

Een verblijf in de natuur werkt helend. Natuurgeluiden, het groen en de feromonen werken rustgevend en brengen ons weer terug bij onszelf. Alleen al door in de natuur aanwezig te zijn. De natuur spiegelt ons ook. Natuurvolkeren in de gehele wereld maken hier sinds het begin van de mensheid gebruik van. Wij zijn dat door onze culturele ontwikkeling verloren. En dat is jammer want zo verliezen we ook onszelf. Tijdens de retreats herstellen we ons contact met de natuur en zo ook onze eigen natuur.

Do-In Yoga is een wezenlijk onderdeel van de retraites. Je hoeft echter geen yoga ervaring te bezitten. De oefeningen zijn op eenieders niveau te doen. En de uitdaging om bij jezelf te blijven is een extra oefening tijdens de retraites 😉

We beginnen de retraite in de tipi in Hierland. Van hieruit wandelen we naar en door het Reichswald waar we ook onze lunch nuttigen. Deze neem je zelf mee en deel je met de andere deelnemers.

We eindigen weer in de tipi in Hierland waar we afsluiten met een ritueel.

Meld je aan of vraag een gratis consult aan!

 

Over Caroline:

De liefde voor al wat leeft en het besef dat de natuur ons alles biedt wat we als mens nodig hebben maakt dat ik ben wie ik Ben: Geaard in de natuur, sensitief, betrokken en altijd uit op ontwikkeling: Strevend naar heelheid.

In 2010 kwam ik met Do-In Yoga in aanraking. Een bewegingsleer met een Taoïstische grondslag. Een andere manier van leren kwam in mijn leven. Niet alleen mentaal maar met mijn hele wezen. Zelf je eigen waarheid ontdekken in je lijf. Een leer gebaseerd op natuurwetten waarvoor eeuwen geleden de basis is gelegd, maar die nog altijd ruimte heeft voor een eigen persoonlijke interpretatie en ervaring. Deze opleiding heeft de basis gelegd voor het werk wat ik nu doe. Niet alleen als Do-In Yoga leraar, maar ook als begeleider, coach en trainer voor mensendie de verandering willen zijn in onze samenleving.

Mijn curriculum vind je op LinkedIn

Meer informatie over mijn dagelijks leven op Facebook en Instagram.

De dagen vinden in het Nederlands en Duits plaats.

Meld je aan of vraag een gratis consult aan!

 

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website