fbpx

Navigate / search

De in het hart van je doelgroep zomerwandeling

papaver hart

Als ondernemer (van je eigen loopbaan) is het super belangrijk om te weten welke mensen en bedrijven bij jou passen. Wie zijn ze? Waarom passen ze nou net bij jou? Hoe kun je ze bereiken? Drie wezenlijke vragen die we al wandelend gaan onderzoeken.

Dit is de tweede wandeling in de reeks seizoenswandelingen.
De eerste was de ‘laat je plannen ontluiken lentewandeling’ waar we de energie van de natuur hebben benut om scherper te krijgen welke richting we willen inslaan.
Tijdens deze zomerwandeling maken we gebruik van de energie van de zomer om te kijken naar de relaties die we aangaan. De relaties met onze doelgroep. Wat betekenen wij daadwerkelijk voor hen? En hoe kunnen wij onze band met hen versterken?


De wandeling zal tussen de 10 en 15 km lang zijn. Bij slecht weer gaat ze gewoon door. Wel met een extra verassing voor de deelnemers.
Wanneer: 27 juni van 11.00 tot 16.00
Waar: Bij Nijmegen
Trainer: Caroline Ligtenberg
Hoe laat: van 11.00 tot 16.00
Wat kost het?: €55,- inclusief btw. Tot 15 mei betaal je slechts €49,-.
Wat neem je zelf mee?: Goede wandelschoenen en geschikte kleding. Een rugzakje, een zitlapje, lunchpakketje en een gevulde waterfles.

Opgeven kan door hier een ticket te kopen:

Over Caroline: Initiatiefnemer van Changefactors. Traint en coacht (zelfstandige) professionals om de verandering te zijn die ze in de wereld willen zien. Ze weet uit eigen ervaring dat je in de natuur dichter bij je eigen natuur komt. Leven vanuit je eigen natuur is een voorwaarde voor een vervuld (werkzaam) leven.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website