fbpx

Navigate / search

Do-In Familie Yoga in Arnhem

family

Vanaf woensdag 17 september kunnen jullie in Arnhem terecht voor Do-In Familie Yoga. Het tijdstip: 17.30 tot 18.30 uur. Inloop vanaf 17.15. Familie’s kunnen stellen, ouder(s) of grootouder(s) oom’s of tante’s met of zonder kinderen zijn. Jullie zijn al welkom met twee personen.

Do-In Yoga leent zich uitstekend voor verschillende doelgroepen. De oefeningen zijn uitermate geschikt om samen uit te voeren. Ze bestaan uit energie opwekkende- (zelf)massage-, strek-, energetische- en meditatieve oefeningen. De oefeningen kunnen ook samen uitgevoerd worden. In de lessen met kinderen merk ik iedere keer weer hoe fijn dat is en hoeveel meer plezier we dan hebben in de les. Daarom laat ik graag families kennis maken met deze manier van samen bewegen.

Door het beoefenen van Do-In Yoga los je pijnen en stijfheden op en emotionele spanningen die hieraan ten grondslag liggen. Door Do-In Yoga in familieverband te beoefenen schep je een situatie waarin je elkaar bekrachtigd. Jullie relatie verdiept en versterkt zich zo ook het vertrouwen in elkaar.

doin_r01

Lees hier meer over Do-In Yoga in het algemeen.

De lessen vinden plaats aan de IJssellaan 77 in Arnhem.

Deelnamekosten:

Proefles: €18,50 voor twee personen €26,- voor drie personen

De hele cursus van 12 lessen:

Twee personen: €199,-

Drie personen: €280,-

Strippenkaarten vier strippen:

Twee personen €70,-

Drie personen: €99,-

Meer personen op aanvraag.

Stuur een mail of bel mij voor meer informatie of als je wilt meedoen.  

Leave a comment

name*

email* (not published)

website