fbpx

Navigate / search

Do-In Stap cursus 2019

Wil je meer innerlijke rust ervaren? Aan je gezondheid en/of je energie niveau werken? Of wil jij een goede basis creëren voor je eigen yoga beoefening? Leren om je lichaam als kompas te gebruiken? Of gewoon een extra certificaat behalen die je zelfs toegang geeft tot de WYA gelicenseerde Do-In Yoga opleiding van Do-In-School? Dat kan allemaal tijdens deze cursus op vijf zondagmiddagen.

Komend najaar organiseer ik weer een Do-In Stap cursus zodat ook jij de positieve effecten van Do-In kunt ervaren. In vijf wekelijkse lessen van twee uur breng ik jou de kneepjes bij van Do-In Yoga en je hiervoor hoef je geen ervaring met yoga te hebben.

Over Do-In Yoga:

Do-In betekend letterlijk ‘De weg naar binnen’. De oefeningen vind je terug in diverse yogavormen, verdedigingssporten, Mindfullness, Tai Chi en Chi Qong.

Het mindfull bewegen zorgt ervoor dat we onze kracht van binnenuit ervaren en opbouwen. Je gaat je sterker en soepeler voelen en vergroot je (geestelijke) weerstand. Nog meer informatie vind je hier.

Data: Op zondag 6 oktober – 13 oktober – 20 oktober – 27 oktober en 3 november van 14:30 tot 17:00 uur.

Waar: Het Wandelhaus aan de Koningsallee 171 in Kleve. (De lessen vinden in het Duits plaats met de mogelijkheid voor extra uitleg in het Nederlands). Het lesmateriaal is ook in het Nederlands beschikbaar.

Kosten: 

€165,- voor de hele cursus van vijf lessen van drie uur. Inclusief het Do-In-Stap boekje en certificaat van deelname.

Voor wie:

Iedereen die een verdiepende ervaring wil opdoen met Do-In Yoga. Yoga ervaring is niet nodig.

Wat het je brengt:

  • Een verdieping in je (Do-In) yoga beoefening.

  • Na deze vijf weken kun je zelf aan de slag op je eigen plek in je eigen tijd.
  • Meer rust, een gezonder lijf en meer energie.
  • Meer zelf inzicht en een beter contact met je lichaam.
  • Een certificaat dat je toegang geeft tot de opleiding voor Do-In Yoga docent.

Mijn ervaring met Do-In Yoga en waarom ik het graag verder geef:

Jaren geleden stond ik op het randje van een Burn-out. Als ondernemer ging ik toch gewoon door met werkenen als alleen staande moeder wilde ik er ook voor mijn zoon zijn. In zo’n situatie reageer ik impulsief en ik zo heb ik mij zomaar opgegeven voor de opleiding Do-In Yoga. Dit is een kentering in mijn leven geweest: Iedere dag een rustpuntje waarin ik de Do-In Yoga beoefende en al snel de resultaten bemerkte. Zowel fysiek als geestelijk en zelfs mentaal! Ik voelde me, ondanks dat ik nog meer hooi op mijn vork genomen had, steeds energieker en rustiger. Ik kon belemmerende patronen doorbreken en leerde beter bij mijzelf te blijven. Op alle vlakken werd ik gezonder en… ik was opeens Do-In Yogadocent.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website