fbpx

Navigate / search

Do-In Wandelyoga woensdag 20 juni 2018

Op aanvraag van enkele mensen gaan we weer naar het bos om de bomen bij onze Do-In Yoga beoefening te betrekken. En wel op woensdag 20 juni 2018. We verzamelen om 15:15 bij de Pelmolen, Rijksstraatweg 156 A in Beek en om 15:30 vertrekken we. We zijn zo in het bos. We lopen niet veel ervaren des te meer. Om 17:30 zijn we weer terug en drinken we een kop thee onder het afdak in de schitterende tuin van de Pelmolen.

Bij Do-In Yoga nemen we onze binnen- en buiten- wereld waar via ons lichaam. Do-In betekent ‘De weg naar binnen’. En dat is precies de weg die we bewandelen 20 juni. In verbinding met onszelf en de natuur om ons heen. Het accent bij Do-In Wandelyoga ligt op waarnemingsoefeningen (mindfullness) en ademhalingsoefeningen afgewisseld met strekkingen en andere lichamelijke Do-In Yoga oefeningen. De oefeningen worden meestal staand en lopend uitgevoerd met behulp van de elementen om ons heen.

We wandelen in twee uur maximaal 3 kilometer. De wandeling vindt plaats in het heuvelachtige gebied van Beek-Ubbergen. Ervaring met (Do-In) Yoga is niet nodig.

Kosten: €15,- of een strip op je strippenkaart voor Do-In Yoga bij Caroline Ligtenberg.

Zin om mee te wandelen? Meld je dan aan: info@carolineligtenberg.eu

Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Voor mensen buiten de regio is er nog plek in een van onze pipowagens van twee personen.

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website