fbpx

Navigate / search

Do-In Yoga Summerschool 2019

De lessen gaan gewoon door deze zomer. Daarnaast kun je zelfs iets extra’s leren over Do-In Yoga. Iedere week een ander thema. De Do-In Yoga Summerschool. Tijdens de gewone lesuren maar dan met net dat beetje meer verdieping. De gewone lesuren: Op dinsdag om 18:00 (Do-Yin Yoga) en om 20:00 uur in de tipi in Hierland (Kranenburg). Op woensdag om 16:30 (55+) en 18:30 in de Pelmolen in Beek en op donderdag om 10:00 en 20:00 in de tipi in Hierland (Kranenburg).
Ook geschikt als losstaande les voor iemand uit je kennissenkring. 

De gehele week hanteer ik hetzelfde thema. Daardoor heb je zes kansen om de Summerschool lessen te volgen. De Do-In Yoga Summerschool start op 23 juli 2019 en eindigt op 23 augustus 2019.

  • De eerste lesweek, dus van 23, 24 en 25 juli, staat in het teken van Yin en Yang. Wat betekenen deze begrippen? Hoe relateren ze met elkaar? Hoe zorg je voor evenwicht? En wat heeft dit voor impact op jouw leven. Natuurlijk gaan we dit in ons lichaam ondervinden en ondertussen deel ik informatie met je zodat je dit kunt integreren in het dagelijks leven.
  • 30 juli en 31 juli en 1 augustus gaan staat de Hara centraal. Ons centrum in ons lichaam. In deze les gaan we ondervinden wat de voordelen zijn om te leven en te bewegen vanuit onze Hara. Hoe we zo meer rust ervaren en krachtiger in het leven staan.
  • 6, 7 en 8 augustus is het thema Adem: De impact van je adem op je emoties, lichaam en geest. Synchroon ademhalen en extra veel ademoefeningen. Hoe kun je jezelf ontspannen door middel van je ademhaling of hoe krijg je meer energie.
  • Op 13, 14 en 15 augustus krijgen onze voeten extra aandacht: hoe voeten voor een juiste uitlijning zorgen en zo klachten in gewrichten en in de rug voorkomen en/of verminderen.  Hoe je je voeten kunt trainen om sterker te worden en hoe je ze weer heerlijk kunt ontspannen.
  • Tot slot gaan we samen het bos in op 21, 22 en 23 augustus voor een blote voeten Do-In Yoga wandeling. Waar vorige week de voeten centraal stonden gaan we ze nu gebruiken tijdens een Do-In Yoga wandeling. Een speciale natuurervaring waarbij we, in

    verbinding met de omgeving, een dieper contact met onszelf leggen. We wandelen blootvoets, beoefenen Do-In Yoga met bomen en doen energetische oefeningen. (Voor de dinsdag- en donderdag- lessen spreken we dan af bij de Sieben Quelle aan de Römerstraße in Nütterden.)

Deze lessen kun je ook als buitenstaander volgen. Bijvoorbeeld als jouw yogadocent even met vakantie is.

Let op! Meld je wel aan. Alleen bij voldoende deelnemers gaan de lessen door.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website