fbpx

Navigate / search

Do-In Yoga workshop Hoofd-Hart-Hara

Hoofd-Hart-Hara-tekening

Deze workshop helpt mensen die hun innerlijke balans willen hervinden. Ze helpt een andere kijk te geven op gepieker, emotionele instabiliteit en innerlijke strijd.

De workshop is voor iedereen geschikt en helpt je om je centrum te vinden, je innerlijke balans te vinden en geeft je extra handvaten om deze, in ieder moment, weer te hervinden.

Op woensdag 3 juni kun je in het Yogahouse in Arnhem terecht voor de Do-In Yoga workshop ‘Hoofd – Hart – Hara’. Deze wordt georganiseerd door Caroline Ligtenberg, Do-In Yogadocent en coach voor (door)startende ondernemers.

Do-In Yoga is gebaseerd op de Taoïstische filosofie. In deze maandelijkse Do-In Yoga thema workshop behandelen we het principe van de hara lijn in Do-In Yoga. Hara staat voor buik. In de workshop ‘buikkracht’ ben ik hier dieper op ingegaan. De hara lijn verbindt het middelpunt van de hara (buik) met het middelpunt van je energetisch hart en het middelpunt van je hoofd. Als deze drie punten goed met elkaar verbonden zijn voel je je vrij, blij en evenwichtig.De workshop begint o

inside you

m 10.30 en is om 12.15 afgelopen. Ze kost €12,- inclusief een handout rondom het thema en Do-In Yoga en versnaperingen bij de thee.

Het programma ziet als volgt uit:

  • 10.15 inloop
  • 10.30 korte uitleg over Do-In Yoga en hoe dit helpt om je innerlijke balans te vinden en te behouden.
  • 10.40 Do-In Yogales
  • 11.45 Thee, versnapering meer uitleg over het thema en uitwisselingen van ervaringen
  • 12.15 Einde

Meer informatie en opgeven kun je door een mail te sturen aan yoga@carolineligtenberg.eu of bel me: 06 1138 2495.

Meer over mijzelf en de rol van de natuur in mijn leven en werk vind je hier.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website