fbpx

Navigate / search

Do-In Yoga

De balans tussen werk en privé is vaak ver te zoeken. Dit uit zich in verschillende geestelijke maar ook lichamelijke klachten: burn-out, klachten aan het bewegingsapparaat, slapeloosheid etc. Do-In yoga is een moment voor jezelf waarbij je leert om de balans in je leven te herstellen. Door je eigen kracht te ervaren. Je eigen grenzen te verkennen en je lichaam als kompas te leren gebruiken.

Do-In Yoga bestaat uit oefeningen om de gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Do-In betekent letterlijk ‘de reis naar binnen’. De lessen zijn geschikt voor iedereen die sportiviteit en bewustwording willen combineren: Voor mensen waarvoor de sportschool net een stap te ver is maar ook voor sporters die tijdelijk geblesseerd zijn om te voorkomen dat je helemaal stil zit. En Do-In is vooral geschikt voor mensen die beweging en zelfontwikkeling willen combineren.

doin_r01

De effecten van Do-In Yoga:

– fysieke veerkracht (leniger en sterker)
– een wakker lichaam (fit en vitaal gevoel)
– beter functioneren van de vitale organen en de spijsvertering
– bloedsomloop verbetert, minder last van koude handen/voeten
– ademhaling verdiept en verlengt, longcapaciteit neemt toe
– minder menstruatiepijn
– stressniveau daalt, meer goed humeur, blijer
– ondersteunt de ontgifting van toxische stoffen die in het lichaam zijn opgeslagen
– door de dag heen een bepaalde rust over je heen houden
– minder piekeren en meer vertrouwen ervaren
– meer ontspannen in het leven staan, mentaal/emotioneel sterker

Interesse in het nemen van Do-In Yoga lessen? Kijk rechts in de agenda of er lessen gepland staan of vraag hier meer informatie aan. Ik ben gecertificeerd yogadocent volgens de norm van de World Yoga Alliance.

Is Beek-Ubbergen, Kranenburg of Kleve te ver voor u? Zoek dan naar een Do-In Yoga docent bij u in de buurt op deze site.