fbpx

Navigate / search

Doe je mee met We Are The Change?

Veel mensen zijn met allerlei inspirerende en vernieuwende initiatieven bezig omdat ze de wereld een beetje beter willen maken. Ze doen dit in hun vrije tijd, ze beginnen een eigen bedrijf of binnen hun huidige werk/opleiding. Misschien wil jij ook wel graag bij zo’n initiatief aansluiten of heb je een idee waar je al een tijdje mee rondloopt dat net dat ene zetje kan gebruiken.

Voor meer informatie en om je in te schrijven surf je naar www.wearethechange.nl.

Wil jij ook graag een positieve bijdrage leveren en vraag je je ook wel eens af hoe? Op 20 november kun je daar tijdens We are the Change antwoord op krijgen.

 

Tijdens We Are The Change zorgen wij voor handvatten direct verder aan de slag te gaan met je initiatief / idee. Om elkaar te inspireren maar vooral om weer een stap verder te komen!

 

Een sociaal ondernemer, buurtondernemer en social intrapreneur delen hun ervaringen tijdens een talkshow. Daarna gaan we aan de slag met de vragen die er leven tijdens een aantal workshops. Aan het eind van het event heb een je roadmap met hoe jij met jouw capaciteiten, interesses, mogelijkheden en tijd kunt inzetten om onze samenleving, economie en planeet een stuk mooier, leuker en gezonder te maken!
Event: We are the Change
Waar: In de Ruimte, Utrecht
Wanneer: 20 november van 13.00 tot 17.00
Kosten: 49,95. Met kortingscode €29,50.
Mede mogelijkgemaakt door     ASN Bank

 

Programma: 13.00-17.00 met aansluitend een borrel.
Talkshow met:
Sociaal ondernemer: Aafke van Sprundel, mede-oprichter Qukel. Eerlijk geproduceerd educatief speelgoed voor vaders met jonge kinderen.
Buurtinitiatiefnemer: Jeroen Jonkers, samen met buurtgenoten initiatiefnemer van Geef om de Jan Eef opgericht in Amsterdam na de moord op een juwelier in de jan evertsenstraat. Dit initiatief werd zo’n succes dat het al gauw veel tijd vergde en inmiddels een deels betaalde opdracht is.
Sociaal Intrapreneur: Gaby Haukes heeft bij de AVRI – afvalverwerker in Rivierenland- duurzaamheidsbeleid op poten gezet, terwijl dat aanvankelijk haar taak helemaal niet was.
Introductie Roadmap
Hier kun je de tips, vragen en netwerksuggesties op kwijt verwerkt in een planning voor de komende tijd.
Pro- action Cafe: Loop jij al een tijdje rond met een vraag die je graag eens aan een groep wilt voorleggen? Ook als je geen concrete vraag hebt komen hier veel concrete aanwijzingen uit.
Uitwerken eigen roadmap met themagenoten.We willen graag dat je met concrete handvatten weer naar huis gaat.
Borrel

Kom je ook? Omdat ASN Bank dit evenement sponsort kunnen wij jullie een korting aanbieden. Je betaalt 29,50 ipv 49,95 met de kortingscode watch20nov

Georganiseerd door: Blue Hero,  sociaal ondernemen en Duurzame Intermediair.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website