fbpx

Navigate / search

E-coach strippen depot

Het is niet alleen vanwege mijn woonplek dat ik e-coaching aanbiedt. De methode biedt de mensen die ik begeleid meer ruimte en flexibiliteit om aan hun opdrachten te werken. In hun eigen tijd en zelfs tijdens hun vakanties in het buitenland werken mijn klanten hun bedrijfsplan uit, reflecteren ze op hun prijssetting of op hun sterke punten etc.

we-need-eachother-to-shine

Nu bied ik deze manier van coachen aan in abonnement vorm. Je kunt bij mij een abonnement voor vijf of tien strippen kopen. Het gebeurt regelmatig dat er dan strippen over blijven. Dit terwijl de geldigheidsduur van een strippenkaart een jaar is.

Eigenlijk best wel jammer terwijl er aan de andere kant mensen zijn die wellicht echt geen geld hebben om mij te betalen. Daarom roep ik het e-coach strippen depot in leven. Mensen die nog strippen over hebben kunnen hun strippen hieraan doneren. En kunnen meteen iemand aandragen die zij het restant gunnen.

Meer informatie over e-coaching vind je hier.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website