fbpx

Navigate / search

Fair Careerevent

6 & 7 oktober 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wil jij je carrière inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld? Kom dan naar de 2e editie van het Fair Careerevent in de Jaarbeurs Utrecht.

Voor de tweede keer organiseren Nobiles, Global Village Media en Duurzame Vacaturebank het Fair Careerevent. Dit brengt organisaties en hoogopgeleiden bij elkaar die het streven naar een duurzame en eerlijke wereld belangrijk vinden. Je kunt netwerken met duurzame werkgevers en non-profit organisaties, beleven hoe het is om bij deze organisaties te werken en interessante workshops volgen voor zowel starters als professionals.

Weet je niet precies wat je wilt? Praat dan eens met een coach of laat een recruiter naar je cv kijken. Naast betaald werk besteedt het Fair Careerevent ook aandacht aan vrijwilligerswerk. Wil jij weten wat vrijwilligerswerk voor je carrière kan betekenen? Op het Fair Careerevent kom je hier alles over te weten.

Je vindt ons in het Coachings Center van het Fair Careerevent. Met MVO Recruitment verzorgen we de CV-checks. Duurzame Intermediair en haar partners verzorgen het coachinggedeelte.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven surf je naar: http://www.careerevent.nl/faircareerevent

Leave a comment

name*

email* (not published)

website