fbpx

Navigate / search

Familieyoga voor het goede doel

Dinsdag 21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot International Yoga Day. Deze dag wordt gevierd met een familie yoga les in de tipi in Hierland. De opbrengsten van uw vrijwillige bijdrage voor deze les gaan naar projecten rondom vluchtelingen kinderen in Kranenburg en/of Kleve. De les is geschikt voor (groot)ouders met kinderen vanaf 4 jaar. Ze begint om 16.30 en is om 17.30 afgelopen. Wie wil drinkt daarna nog een verfrissing en blijft even na om bij te praten.

 

De tipi biedt plaats voor tien deelnemers. Meldt u daarom snel aan. Dat kan door een mail te sturen naar yoga@carolineligtenberg.eu. Via deze weg ontvangt u ook meer informatie. De les vindt overwegend in het Duits en Nederlands plaats.

frogs-1109790_640

Familieyoga is een lichamelijke bezigheid die op een speelse manier een rustpunt creëert in het dagelijks leven van u en uw kinderen. Het verbeterd de onderlinge relatie, en het vergroot het wederzijds respect. Via beweging is het gemakkelijker om contact te leggen met uw kind. Meer informatie over Kinder- en Familieyoga vindt u op hier.

Yogales in de tipi is een speciale ervaring. Het contact met de natuurlijke omgeving en de conische vorm zorgen voor een verdieping en een gewijde sfeer. Het stimuleert de fantasie van uw kind en de omgeving dient als onderdeel van de les. Meer informatie over de tipi in Hierland vindt u via deze link.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website