fbpx

Navigate / search

Feest! Duurzame Vacaturebank bestaat VIJF jaar.

Duurzame Vacaturebank bestaat op 27 maart vijf jaar! Natuurlijk is dat een feestje waard.

We zijn in die vijf jaar gegroeid van een simpele vacaturebank tot een full service bureau met dienstverlening voor zowel werkgevers als mensen die een maatschappelijk verantwoorde loopbaan wensen. Deze dienstverlening hebben we ondergebracht in duurzameintermediar.nl.

Zodoende kunnen wij MVO in de arbeidsmarkt onder de aanbracht brengen. Bijvoorbeeld door de relatie medewerker en werkgever gelijkwaardiger te maken. Of door werkgevers de gelegenheid te geven zich ook al als ‘the place to work’ te profileren. Daardoor hebben ze al een relatie met kandidaten voordat er een vacature is. Zo wordt de afstand tussen kandidaten en werkgevers kleiner waardoor er sneller geschakeld kan worden als de gelegenheid daar is.

Om nu samen met u te vieren dat we vijf jaar bestaan hebben we een prijsvraag.

We lezen graag van u hoe u denkt de kloof tussen werkgever en werkzoeker te dichten. Misschien zelfs tussen verschillende groepen. Dit mag u in een essayvorm sturen aan egbert@duurzameintermediair.nl. Naast Egbert zullen ook Len en ikzelf de essays lezen. De drie besten worden gepubliceerd op www.duurzameintermediair.nl en winnen het boek ‘’Duurzaam Denken Doen” het boek waaraan Egbert en ik een bijdrage geleverd hebben door onze deelname aan het project ‘Our Common Future 2.0’.

Uw essay kunt u tot en met 27 april 2012 inleveren. In mei doen wij uitslag van de prijsvraag en wordt het eerste essay gepubliceerd.

 

Caroline Ligtenberg

Leave a comment

name*

email* (not published)

website