fbpx

Navigate / search

Gratis workshop ‘Bedrijf in Balans’ voor docenten van Yogahouse Arnhem

Schermafdruk 2015-02-02 12.32.05

Herken jij je in één van de volgende vragen?

  • Hoe hou ik in balans tussen zakelijkheid en datgene waar ik voor sta?
  • Hoe krijg ik mijn lessen voller zonder aan mijzelf voorbij te gaan?
  • Hoe laat ik anderen zien waar ik voor sta en wat ik voor ze kan betekenen?

Voor leden van Yogahouse Arnhem organiseer ik 28 maart van 14.00 tot 17.00 een gratis workshop rondom de balans en vitaliteit in jouw bedrijf. De meeste van jullie zijn freelancers en zullen een disbalans in je bedrijf letterlijk aan den lijve ervaren.

Achtergrond:

Enkele jaren geleden heb ik voor mijn coaching praktijk een mooie verdiepingsslag gemaakt door de opleiding ‘Bewustzijn in Bedrijf’ te volgen. Hierin heb ik geleerd om de verschillende bedrijfsfacetten energetisch te benaderen. Daardoor heb ik inmiddels vele bedrijven, mensen in samenwerkingsverbanden en zelfstandige professionals geholpen. Deze werkvorm is een holistische benadering van het voeren van een bedrijf. Ze werkt voor mensen die al gewend zijn om vanuit andere dimensies te leven bevestigend, verklarend, verdiepend, vitaliserend en soms zelfs helend.

De werkvorm sluit mooi aan bij mijn Do-In Yoga beoefening. Zelf kan ik diverse disbalansen vervolgens helen met lichamelijke oefeningen en meditaties. Ik vermoed dat dit bij jullie ook zo kan werken. Vandaar dat ik de workshop gratis aanbied. Het biedt zo ons allen meer verdieping en mooie inzichten.

Wanneer: Zaterdag 28 maart 2015 van 14.00 tot 17.00 uur.

Waar:       Yogahouse Arnhem.

Door wie: Caroline Ligtenberg

Kosten:   Gratis voor collega’s van Yogahouse Arnhem

Indien jullie dat fijn vinden kan ik er ook voor zorgen dat jullie het bijbehorende boek zelf kunnen aanschaffen die dag.

Om je aan te melden en voor meer informatie neem je contact met mij op.

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website