fbpx

Navigate / search

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken. Over dit fenomeen heb ik ook op de blogpagina van Duurzame Vacaturebank wat geschreven: http://www.duurzamevacaturebank.nl/blogs/1/geg9rj-het-nieuwe-werken-en-mvo. Ik zelf zie er naar uit dat deze manier van werken niet meer ‘nieuw’ is, maar een algemene manier van werken. En daar gaan we ook zeker naar toe. Want het is vast niet meer houdbaar voor organisaties om gesloten te blijven. Kijk maar naar het filmpje dat je via de link kunt benaderen.

Dat vraagt wel een andere kijk op je loopbaan, eigenlijk op jezelf. Wie ben je? Wat beweegt je? Wat wil je? Hoe combineer jij het beste je werk en je persoonlijke situatie? Wat kun je? Allemaal vragen die je het beste kunt beantwoorden door heeeel dicht bij jezelf te blijven. Dat is anders dan we gewend zijn. Je kunt hier snel in standaard antwoorden vervallen.

Linde en ik helpen je graag om jouw antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. We organiseren daarom een training verdeeld over drie zaterdagen. Lekker samen bezig zijn in klein groepje. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. De data zijn 17 april, 24 april en 8 mei. Binnenkort lees je hier meer over. Maar wil je je alvast een optie reserveren, stuur dan een mail naar caroline@duurzamevacaturebank.nl.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website