fbpx

Navigate / search

Hubbelsworkshop Bedrijfsontwikkeling met Bewust Bedrijf Model

2013-05-30 14.53.56

Deze speciale Hubbels workshop is ook toegankelijk voor niet leden. Voel je welkom daarom. Het aanmelden gaat via Hubbels.

 

Het lijkt erop dat je verschillende ballen in de lucht aan het houden bent als ondernemer. Aan de ene kant heb je de administratie en aan de andere kant je marketingactiviteiten. Ergens zijn er dan nog eens de activiteiten waar je echt voor gekozen hebt om ze te doen: een product op de markt zetten, mensen coachen, mooie ontwerpen maken enzovoort.

Behalve dat dit vermoeiend is word je er misschien ook onzeker van. Doe je het wel goed? En is mijn bedrijf wel levensvatbaar? Als jij een van de mensen bent die dit ook zo ervaart is deze workshop voor jou. In deze workshop onderzoeken we verschillende bedrijfsfacetten aan de hand van het Bewust Bedrijf Model, een instrument om naar jouw bedrijf als levend systeem te kijken.

Caroline van Changefactors zet het Bewust Bedrijf Model in bij haar coaching- en supervisie sessies. Het model heeft al veel (startende) ondernemers geholpen bij de volgende facetten:

  • Het verhelderen of aanscherpen van het business model.
  • Het verhelderen van de rollen van bedrijfspartners.
  • Het zien van kansen.
  • Het doorzien van belemmerende patronen.

Datum: 15 mei 2014
Tijd: 19.30 tot circa 22.00 uur
Locatie: Hubbels Cowerkplek
Prijs: €10,- (voor niet-leden)
Aanmelden via: hanneke_20@hotmail.com

Leave a comment

name*

email* (not published)

website