fbpx

Navigate / search

Over mij

 

quote voor mijn page

De liefde voor al wat leeft en het besef dat de natuur ons alles biedt wat we als mens nodig hebben maakt dat ik ben wie ik Ben: Geaard in de natuur, sensitief, betrokken en altijd uit op ontwikkeling: Strevend naar heelheid.

In 2010 kwam ik met Do-In Yoga in aanraking. Een bewegingsleer met een Taoïstische grondslag. Een andere manier van leren kwam in mijn leven. Niet alleen mentaal maar met mijn hele wezen. Zelf je eigen waarheid ontdekken in je lijf. Een leer gebaseerd op natuurwetten waarvoor eeuwen geleden de basis is gelegd, maar die nog altijd ruimte heeft voor een eigen persoonlijke interpretatie en ervaring. Deze opleiding heeft de basis gelegd voor het werk wat ik nu doe. Niet alleen als Do-In Yoga leraar, maar ook als begeleider, coach en trainer voor mensen die de verandering willen zijn in onze samenleving.

portret 400x400

Als je een droom hebt, dan ben je in staat deze zelf te verwezenlijken. Net zoals ikzelf die, sinds mijn terugkeer in 1993 uit Italië, steeds weer verlangde naar een landelijk gelegen huis met een hele grote tuin. Sinds 2011 woon ik in Kranenburg. Dat ligt net over de grens bij Nijmegen. En is mijn droom verwezenlijkt. We noemen onze plek Hierland.

Hier kun je over mijn persoonlijke proces lezen. Kijk voor meer informatie over mijn curriculum op mijn LinkedIn profiel.

Volg mij op Facebook, Twitter of op Pinterest voor mijn interesses die ik daar in beeld heb gebracht.

Certified:

Do-In_beeldmerk_R
CYT