fbpx

Navigate / search

In Je Element Do-In Yoga Blote Voeten Wandeling

Vind je innerlijke kracht in direct contact met de aarde en met behulp van Do-In Yoga. Deze wandeling is een pure natuurervaring. Niet alleen vanwege de omgeving maar ook door je innerlijke beleving. Door mindfull, in contact met de aarde, te bewegen creëren we een beweging in onze ziel. Maak ruimte voor jezelf en leer hoe jij weer in je kracht komt. Je hoeft geen ervaring te hebben met (Do-In) Yoga.

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/GabrielaLitschi-836251/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1037207">Gabriela Litschi</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1037207">Pixabay</a>

De filosofie van Do-In Yoga is gebaseerd op de eeuwenoude Taoïstische filosofie. Deze is verankerd in de natuur. Door mindfull te bewegen bevrijd je blokkades in je lichaam zodat jouw energie weer vrij kan stromen.

Een verblijf in de natuur werkt helend. Natuurgeluiden, het groen en de feromonen werken rustgevend en brengen ons weer terug bij onszelf. Alleen al door in de natuur aanwezig te zijn. De natuur spiegelt ons ook. Natuurvolkeren in de gehele wereld maken hier sinds het begin van de mensheid gebruik van.

Door onze voeten direct in contact met de aarde te brengen voelen we ons vrijer. Onze voet- en beenspieren kunnen weer aansterken. We aarden letterlijk; we geven overtollige energie af aan de aarde en nemen weer nieuwe energie op. Het directe contact met de aarde vergroot onze weerstand en ons zelfhelend vermogen.

De workshop bestaat uit de volgende elementen: Stiltewandeling op blote voeten, Do-In Yoga (warming-up, energie oefeningen en strekkingen en balansoefeningen met en zonder boom), natuurritueel, meditatie en een uitwisseling.

Wat: Een Do-In Yoga wandeling.

Waar: Hortus Nijmegen d’Almarasweg 22d Nijmegen.

Wanneer: Vrijdag 14 juni van 10:00 tot 12:30 uur.

Voor wie: Geschikt voor iedereen. Yoga ervaring is niet nodig en ik deel graag mijn kennis over het lopen op blote voeten.

Door wie: Caroline Ligtenberg: Do-In Yoga full teacher, natuurcoach, wandelcoach. Fervent blote voeten loper.

Aanmelden: Stuur een mail aan info@carolineligtenberg.eu met je naam en emailadres of een whatsapp berichtje +31611382495.

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website