fbpx

Navigate / search

Inspiratie op mijn pad

Soms heb je van die dagen, in mijn geval weken, dan komen er zoveel inspirerende mensen op je pad. Bijvoorbeeld Hannie Kusters van Spirare. Zij werkt met haar projecten helemaal volgens de creatiespiraal van Marinus Knoope die ze weer goed kent en waar ze veel mee gedaan heeft. Kennen jullie dit boek? Gaan we gebruiken hoor in onze training!

Daarnaast hebben Linde en ik twee filmportretten gemaakt van mensen in onze omgeving en twee van onszelf. Binnenkort vind je deze hier op dit blog. De drie kernvragen die we hierbij gebruiken zijn:

  1. Wat vind jij belangrijk in het leven?
  2. Wat vind jij zo fijn aan het werk wat je nu doet?
  3. Wat zou je ooit nog eens graag willen doen?

Ondanks dat deze mensen zo dicht bij ons staan zeggen ze voor mij weer mooie nieuwe hartverwarmende dingen. Dat inspireert mij weer om nóg meer filmportretten te maken. Als jij hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur dan een mail naar caroline@duurzamevacaturebank.nl.

Ook veel inspirerende mensen woensdag bij het seminar ‘Duurzame start met het nieuwe werken’ van de Stad van Morgen. Dit is opgenomen door Citytv. Misschien vind je de uitzending daar nog terug. Echt de moeite waard om met jullie te delen.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website