fbpx

Navigate / search

Jaaroverzicht

Ze vliegen me om de oren de jaaroverzichten van 2011 en voorspellingen voor 2012. Of het nu om social media, de arbeidsmarkt, politiek of de economie gaat. Eén ding is zeker. We worden geacht flexibeler te zijn en zijn steeds meer op ons zelf aangewezen als het gaat om succes behalen op welk vlak dan ook. Wat betekent dat voor jou? Voorop staat dat het voor jou steeds belangrijker is om dicht bij jezelf te blijven. Voor dingen te kiezen die uit je eigen waarden voortkomen. Je eigen persoonlijke talenten in te zetten in plaats van ‘gewenste competenties’ te ontwikkelen. Je bent wie je bent en je bent zo goed. Een feit dat voor jou, jezelf, voorop mag staan.

Voor mijzelf is dit gegeven het grote leerpunt van 2010 en 2011 geweest. Zijn wie ik ben en daar gelukkig mee zijn. Mijn eigen talenten erkennen en inzetten voor de zaken die ik gekozen heb vanuit mijn eigen waarden. 2010 Was vooral het jaar van opruimen en 2011 het scheppen van voorwaarden. Deze conclusie vervult mij met zoveel dankbaarheid. Klaar voor 2012 een jaar dat ik vol verwachting tegemoet zie. Als het aan mij ligt help ik nog meer mensen om te kiezen voor het werk dat ècht bij hen past. Zoals ik zelf ben geholpen door al die mooie mensen die me op mijn pad zijn gekomen en die mij, al of niet bewust, geholpen hebben. Dank jullie wel. Aan al deze mensen en ook de mensen die zich niet aangesproken voelen en dit nu lezen:

Ik wens je moed, vertrouwen, doorzettingsvermogen, plezier en wijsheid, vooral veel wijsheid. En wijsheid komt uit je heart my dear. En nog veel meer goeie dingen voor 2012.

 

Caroline

Leave a comment

name*

email* (not published)

website