fbpx

Navigate / search

Do-In Yoga – Chakrareizen Retreat in La Palma 2018

Het mooie Canarische Eiland La Palma is een ideale plek om de reis naar binnen aan te gaan: Een reis door onze zeven chakra’s. Iedere dag staat één chakra centraal, beginnen de dag met Do-In Yoga en sluiten af met Do-Yin Yoga. Bernadette begeleid ons na het ontbijt door onze chakra’s. Op de dag van aankomst beginnen we ‘s avonds met het eerste chakra. Goed om te aarden en aan te komen.

Kom weer helemaal in balans met deze reis door de chakra’s in La Palma.

De zeven chakra’s of, zoals we ze in de Do-In Yoga noemen, de zeven poorten, zijn energiecentra in ons energielichaam. Ze staan eenieder voor een kwaliteit in ons leven en werken op zielsniveau. Door ze in balans te brengen ervaren we meer rust en evenwicht in ons leven. Deze reis is een week helemaal voor jezelf. Neem gerust je levensthema’s mee. Wellicht ga je met minder bagage weer terug naar huis.

Op het mooie Canarische Eiland La Palma verblijven we op een rustig gelegen landgoed aan de westkust waar we ons heerlijk terug kunnen trekken voor onze weg naar binnen. De kamers zijn verdeeld over twee huizen. De meeste kamers hebben een twee persoons bed.

We hebben een eigen zwembad en je kunt er heerlijk wandelen. Er worden drie vegetarische – veganistische maaltijden verzorgt en er staat de hele dag verse thee, water, fruit en gezonde versnaperingen klaar. Het programma biedt veel ruimte voor wandelingen en eigen uitstapjes.

Wat: Yoga vakantie – Chakra Reizen op La Palma

Voor wie: voor beginners en gevorderden

Wanneer: Van 10 tot 17 november 2018 7 nachten – 8 dagen

Kosten:

  • €650,- voor een gedeelde kamer. Met vroegboekkorting* tot 1 oktober: €550,-.
  • €1200,- voor twee personen . Met vroegboekkorting* tot 1 oktober €1100,-.
  • €850,- voor een eigen kamer. Met vroegboekkorting* tot 1 oktober €750,-.

Wat je hiervoor krijgt: 7 overnachtingen en verblijf, ontbijt, lunch, avondeten en versnaperingen, het volle chakra programma. Niet inbegrepen zijn de vlucht en de uitstapjes.

Door wie: Bernadette Heuvelmann en Caroline Ligtenberg

Neem contact op met Caroline voor meer informatie of je aanmelding.

*De boeking is compleet bij de eerste aanbetaling van €250,- per persoon.

Programma:

  • 8:00 Do-In Yoga
  • 9:00 Ontbijt
  • 10:00 Chakra reis
  • 13:00 lunch
  • Eigen programma
  • 19:00 avondmaaltijd
  • 21:00 Yin Yoga

Over Caroline Ligtenberg:

Als teenager heeft mijn moeder mij meegenomen naar de yogales. Sindsdien ben ik verknocht aan yoga. Sinds 2011 ben ik zelf Do-In en Yin Yogadocente. Centraal in mijn lessen staat het vinden van je eigen kracht, je midden, van waaruit je

gemakkelijker de uitdagingen in het leven aan kunt. Lees hier meer over mij.

Over Bernadette Heuvelmann:

Bernadette is een ervaren therapeute met een eigen praktijk. Ze heeft, naast vele holistische scholingen ook een opleiding Burn-out Coach. Daarbij hebben haar het energetisch werken en vooral met de chakra’s gefascineerd. Zo heeft ze vastgesteld wat voor een postieve invloed uitgebalanceerde chakra’s op iemands gezondheid en welzijn hebben.

Over Chakra werk:

Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Ze staan eenieder voor een kwaliteit in ons leven en werken op zielsniveau. Door ze in balans te brengen ervaren we meer rust en evenwicht in ons leven. Dit doen we met visualisaties en meditatieve oefeningen. De Do-In en Yin Yogalessen staan ook in het teken van het betreffende chakra.

Over Do-In Yoga:

Do-In Yoga is een mix van Do-In een Oosterste bewegingsleer ontstaan uit de Shiatsu en Yoga. De oefeningen zijn terug te vinden in diverse yogavormen, Oosterse gevechtskunsten, Mindfullness,Tai Chi en Qi Qong. Centraal staat het bewegen vanuit de Hara, ons midden, de diepe ademhaling en de energiebanen die door ons lichaam stromen. Verder lezen over Do-In Yoga.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website