fbpx

Navigate / search

Met dank aan

Dat vind ik altijd zo’n mooi begin van die Amerikaanse auteurs. Beginnen ze hun boek met het bedanken van hun naasten. Van nature ben ik een erg dankbaar mens en daarom begin ik deze site ook zo. Naast mijn ouders die mij op de wereld hebben gezet en alle mensen die op mijn pad zijn gekomen en die mij de lessen leren die mij gevormd hebben tot de mens die ik nu ben, wil ik vandaag vooral bedanken de mensen die me zo smooth online hebben geholpen: De mensen van de support van het hoastingsbedrijf MijnDomein.nl die al mijn vragen geduldig beantwoord hebben en als extra service werk deden wat niet in het hoastingspakket zat. Antwan Wiersma van prime-creation, een bedrijf voor grafisch, internet en multimedia design. Want hem kan ik zomaar vanalles vragen over WordPress.org. Hij heeft me vandaag al een paar keer uit de brand heeft geholpen. We werken namelijk allebei vanuit Igluu een flexwerkplek voor werknomaden zoals ik maar vooral voor freelancers en zzp-ers. En daarom! Ook Igluu bedankt voor de mogelijkheden die julie scheppen voor zulke waardevolle ontmoetingen.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website