fbpx

Navigate / search

Natuurlijk ondernemen

Ervaar je het ondernemerschap als een grote strijd? Waarschijnlijk verwaarloos je dan een of meerdere natuurwetten die ten grondslag liggen aan de creatiekracht.

In mijn ondernemend leven heb ik vaak een paar stappen in het natuurlijk creatiepad overgeslagen. Door hard te werken kwam ik er vaak wel, maar door de natuur te onderdrukken heb ik hiervoor heel hard tegen de stroom ingezwommen waardoor ik een keer burn-out ben geraakt en zware tegenslagen mijn pad kruisten.

Dat is de laatste jaren sterk veranderd. Door steeds de boodschap aan te nemen die in de vorm van mentors en informatie op mijn pad kwam sla ik geen stappen meer over. De schitterende bosrijke omgeving waar ik nu woon speelt een belangrijke rol in de stappen die ik maak om mijn bedrijf te ontwikkelen. Het roer is helemaal om gegaan in de zes jaar dat ik in Hierland woon. Spannend is en blijft het. Houvast bestaat niet. Wel de stroom waar ik op vaar en die ik duidelijk voel in de momenten in contact met de natuurkracht ook wel Gaia genoemd.

De mensen die gebruik maken van mijn diensten hebben vaak al kennis met deze natuurkracht gemaakt. Bewust of onbewust. Het contact maken met een boom, of een yogales waarbij we het contact herstellen met de natuurkracht waar wij allemaal onderdeel van zijn.

Je kunt deze natuurkracht zelf ervaren met de gratis meditatie die je ontvangt bij een abonnement op de nieuwsbrief. Of maak een afspraak.

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website