fbpx

Navigate / search

Yoga Coaching

Wil je structureel Do-In Yoga en/of energetisch werken inzetten voor een disbalans in je leven? Je innerlijke kracht en zelfvertrouwen vergroten? Of gewoon een privé moment voor jezelf creëren waarin je aan je lichaam en geest kunt werken? Boek dan nu een privé yoga traject.

Je kunt je eigen tijd en locatie bepalen voor de yogalessen. We kunnen zelfs samen een Do-In Yogawandeling in het bos maken.

Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake van 30 minuten.

Hoe het werkt:

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake van 30 minuten maken we eerst kennis met elkaar en stellen we samen je doelen voor deze sessies vast: Innerlijke kracht, fysiek sterker en/of leniger worden, een betere nachtrust etc. We spreken ook de locatie af en de eerste tijdstippen worden vastgelegd in onze agenda’s.

We zien elkaar wekelijks en daarnaast beoefen je minimaal twee keer per week zelf voor 30 minuten de Do-In Yoga sequentie die we speciaal voor jou hebben samen gesteld. Tussendoor sta ik tot je beschikking voor vragen via Whatsapp of email.

Wat het kost:

Een losse les €80,-
4 Lessen 1 maand geldig 20% korting: €255,-
8 Lessen 2 maanden geldig 25% korting: €480,-
12 Lessen 3 maanden geldig 30% korting: €670,-

Deze tarieven gelden voor locaties rondom Kleve en Kranenburg. Daarbuiten breng ik reiskosten in rekening ad €0,30 per kilometer. Natuurlijk kunnen we ook op mijn plek in Hierland afspreken. In de zomermaanden brengt de tipi een extra dimensie aan de Do-In Yogales.

Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake van 30 minuten.

Waarom privéles?

 • Voor mensen die het niet (altijd) redden om aan een wekelijkse Do-In Yogales deel te nemen.
 • Als je structureel aan iets wilt werken wat ik je tijdens de wekelijkse yogales niet kan bieden.
 • Voor mensen die tijd willen besparen en weten dat Do-In Yoga hen kan helpen om de balans in het leven te bewaren.
 • Voor mensen die extra gebruik willen maken van mijn kennis en evaring als coach, ondernemer en/of energetisch werker naast Do-In Yoga docent. (zie over mij)
 • Voor mensen die een verdieping willen in hun yoga beoefening.
 • Etc.

Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake van 30 minuten.

Waarom les van Caroline?

Het is belangrijk dat we een klik met elkaar hebben. Daarom is de intake bij mij gratis. Hier kun je meer over mij lezen. En dit is wat andere mensen over mij zeggen.

Mogelijke oefeningen tijdens een privé les:

 • Do-In Yoga: opwarm en cardio oefeningen, balans en kracht oefeningen, adem oefeningen, mindfullness en meditatie, zelf massages en strekkingen, Energiewerk en zelf heling oefeningen.
 • Do-Yin Yoga: opwarm oefeningen, mindfullness en meditatie, kracht oefeningen met name voor de buik en het bovenlichaam, diepe strekkingen waarbij het bindweefsel wordt gestrekt. Energiewerk en zelf heling.
 • Do-In Wandelingen: Mindfullness en ademhalingsoefeningen. Opwarm- en kracht-oefeningen met name voor het onderlichaam. Strekkingen en uitlijning van het lichaam staand en lopend. Energiewerk en zelf heling. Dit alles in een natuurlijke omgeving: Het Reichswald of de Duivelsberg in Berg en Dal.
 • Stoelyoga: Do-In Yoga op de stoel. Ook kunnen diverse strekkingen langer aangehouden worden voor het Do-Yin Yoga effect. Energiewerk en zelf heling oefeningen kunnen ook uitstekend op de stoel worden uitgevoerd.
 • Energetisch werken: Alles is al aanwezig in je zelf. Ik begeleid je om je zelf helend vermogen aan te spreken. Een sessie energetisch werk combineer ik graag met Do-In Yoga zodat je zelf thuis je energie kunt blijven versterken en je blokkades kunt bevrijden.

Al deze technieken kunnen ook gecombineerd worden.

Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake van 30 minuten.

Lees hier verder over:

Do-In Yoga

Do-Yin Yoga

Do-In Wandelingen

Do-In Stoelyoga