fbpx

Navigate / search

Referenties

Deelnemer avondles: 'Mag ik blijven slapen? Ik voel me eindelijk ontspannen.'
Teilnehmer Abenstunde: 'Kann ich nicht die Nacht hier verbringen? Endlich fühle ich mich entspannt.'

'De partneryoga was een superleuke les, Caroline! Vooral waardering voor hoe je een druk vol hoofd tot rust weet te brengen.'

Ochtendles: 'Wauw ik ben klaar voor de dag!'  'Een heerlijke afwisselende les, ik kan er weer een week tegenaan.'

'Er gebeurde heel veel tijdens de les, ik ben weer een stap verder. Dank je wel hiervoor!'

Over Do-In Yoga
De wandeling heeft me hernieuwd met mijn dromen en verlangens in contact gebracht. Ik ben blij dat ik hieraan mee mocht doen.

N.a.v. een wandeling
Do-In Yoga voelt voor mij als thuis komen bij mezelf. Steeds weer de herinnering dat ik oké ben, evenals de ander ... dat de rustige plek in mij altijd aanwezig is, wat er ook gebeurt. Dat ik niet vanuit mijn hoofd leef, maar verbonden met hart en ziel. Do-In Yoga heb ik nodig om alle uitdagingen van het leven aan te kunnen en om mezelf niet te verliezen. En om de lichte, vrije, ondeugende kant van mezelf nooit te vergeten.

Marjo
Na enkele yogalessen ben ik begonnen met de do-instap cursus. Tijdens de cursus ben ik meer te weten gekomen over Do-In en hebben we veel geoefend. Caroline brengt de stof op een rustige, prettige en enthousiaste manier over. Ook als ik vragen had nam zij echt de tijd om deze te beantwoorden. De combinatie van een yogales aan het begin en afsluitend de theorie vond ik erg fijn. De instap cursus, zoals deze gegeven werd door Caroline, heeft mij veel gebracht en is de basis geweest voor mijn interesse in yoga.

Anoniem

Over de Do-In Stap cursus

Ik kom ook heel graag naar de yogalessen van je.


Heb verschillende vormen van yoga gehad, maar de yoga die jij geeft is wel heel prettig en fijn. Ik verheug me weer op woensdag.


Tonny. Do-In Yoga
Het is heerlijk om te merken dat ook na een drukke dag, als ik wat korter de strekkingen doe, toch meteen de rust over je komt en ik de strekkingen goed voel, en daarna erbij kan liggen alsof niets er meer toe doet.

Nicolet

 

Do-In Stap Cursus
Hallo Caroline. Ik wil je nog bedanken voor de cursus. Ik ben blij dat ik meegedaan heb. Ik heb veel ruimte in mijn 'Hara' gekregen en de oefeningen zijn plezierig. Je hebt een rustige, heldere en ontspannen manier om de stof over te brengen vind ik.

Do-In Stap Cursus
Seit ich deinen Do-In Einstiegskurs besucht habe, hat sich mein Leben zum Besseren verändert. Deshalb praktiziere ich täglich Do-In und Do-Yin Yoga. Selbst meine schweren Menstruationsbeschwerden sind verschwunden. Ich fühle mich viel entspannter, stehe in meiner Kraft und erlebe Frieden in meinem Leben.

Teilnehmer Do-Yin Yoga