fbpx

Navigate / search

Superhelden van Nederland

Schermafdruk 2014-12-10 10.46.39

Door Youbedo, de online boekenwinkel waar je met 10 % van je aankoop een goed doel van jouw keuze ondersteund (zonder iets meer te betalen), heeft iets geweldigs gelanceerd! De website Superhelden van Nederland. Daar kun je kaarten sturen naar jouw superhelden in Nederland.

 

Youbedo wil hiermee een positieve vibe creëren in Nederland. De laatste tijden worden we overstelpt met negativiteit in de media. Youbedo wil het nieuwe jaar goed starten door in januari daar eem super positief bericht tegenover stellen. Er zijn tenslotte heel veel superhelden in Nederland.

 

Tijdens de avond van de lancering hebben verschillende Superhelden hun verhaal gedaan. Zo was er een man die als kind een ernstige vorm van kanker heeft overleefd, hier een boek over heeft geschreven en iedere dag leeft als zou het zijn laatste kunnen zijn. Een muzikant die tot voor enkele jaren geleden voor het geld werkte. Tot hij, dood ongelukkig, toch voor zijn muziek koos. Of de man die, op zijn werk, gebeld werd door zijn vrouw met het bericht dat zijn schoonvader is overleden aan een hartstilstand. Daarmee het leven in perspectief ziet, ontslag neemt en zijn leven omgooit. Mensen met mod dus die voor het leven gaan inplaats van voor geld.

 

Ik zal je zeggen… ik heb het de komende dagen heeeel erg druk, want ik weet nog veel meer superhelden te nomineren. Al die Changefactors die ik altijd ontmoet zijn ook superhelden. Doe je mee? Surf naar www.superheldenvannederland.nl en nomineer al jouw superhelden.

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website