fbpx

Navigate / search

Supervisie voor Changefactors

 

 

www.dnw31,nl
www.dnw31,nl

Ben je zelfstandige professional? Dan kun je bij mij ook terecht voor supervisie bijeenkomsten. Samen met andere professionals komen we een keer in de zes weken bij elkaar.

Waarom deze bijeenkomsten: 

In de praktijk kom ik het heel vaak tegen dat zelfstandige professionals het moeilijk vinden om antwoord op de volgende vragen te vinden: ‘Door wie wordt ik betaald?’ En: ‘Waar vind ik mijn klanten?’ Dit terwijl het enkele jaren geleden uitroeptekens waren. Vaak heeft dit te maken met de veranderingen waar we voor staan in het nieuwe zaken doen. Dit draait rondom meervoudige waardecreatie en dat vraagt een andere manier van kijken naar je businessmodel, vertrouwen en inzicht in jouw rol in de samenleving als ZP-er.

Nu voor deze mensen organiseer ik supervisie bijeenkomsten. Deze hebben als doel om met en van elkaar te leren. Samen kijken we naar elkaars businessmodel en zoeken we naar facetten die je nog niet eerder gezien hebt. Zaken die aan de orde komen:

  • Welke meerwaarde creëer je met je bedrijf voor je klanten en je samenleving?
  • Hoe ervaar jij je positie als nieuwe ondernemer?
  • Hoe organiseer jij je bedrijf?
  • Hoe ziet je verdienmodel eruit?
  • Hoe benader je jouw doelgroep het beste? En wat zijn de woorden die hen aanspreken?
  • etc.

 

De volgende bijeenkomst vindt 3 september plaats. Wil je er bij zijn? Stuur mij dan een mail: caroline@changefactors.org of bel mij: +31(0)6 1138 2495. Deelnemen kan na een intake.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website