fbpx

Navigate / search

Themaweekend voor vegan’s 27-29 november 2015

‘Zet je voeten in de Zeeuwse Klei’

voetafdrukken

Dit weekend wordt speciaal georganiseerd voor vegan’s in de Vegetafel B&B in Zeeland, het plekje van Christine Burgemeester. Creëer dit weekend rust en ruimte in je hoofd. Zeeuwen zijn nuchtere mensen. Wellicht komt het door de Zeeuwse klei. Je raakt er goed geaard van. Een goede aarding kan je helpen om de uitdagingen die je als veganist tegen komt aan te gaan.

Waar loop je als veganist tegenaan? Hoe kun je omgaan met je belemmeringen? Hoe kun je omgaan met de ogen van de maatschappij waarin je functioneert. Dit zijn zomaar wat vragen waar in dit weekend aan gewerkt wordt. De cursisten zullen worden begeleid om zich verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar daarmee ook binnen de maatschappij. Herken je het gevoel niet meer door te kunnen groeien en wellicht zelfs continu tegen de muur op te lopen?

De plaatsen voor dit weekend zijn beperkt, vanwege het aantal slaapplaatsen en de aandacht die we aan onze gasten willen kunnen besteden. Heb je interesse? Meld je dan snel aan. Voor vragen over de locatie neem je contact op met de Bed & Breakfast.

B&B vegetafel

Wat: Themaweekend ‘Zet je voeten in de Zeeuwse klei’

Wanneer: Vrijdag 27 november van 14.00 tot zondag 29 november 16.00 uur
Waar: Vegetafel B&B in Wissekerke – Zeeland.
Voor wie: Voor vegan’s
Door wie: Het programma wordt samengesteld door Caroline Ligtenberg. De verzorging door Vegetafel B&B.
Kosten: €160,- Inclusief overnachting en volpension. Voor de kleine beurs is een korting mogelijk. Neem hiervoor contact op met Caroline: info@carolineligtenberg.eu
Aanmelden: via deze link. Bel of mail gerust als er nog vragen zijn: info@carolineligtenberg.eu of 06-11382495 vanuit Duitsland 01578-3809192.
Programma:

Vrijdag 27 november worden de gasten vanaf 14.00 uur hartelijk ontvangen door Christine en Caroline. In het gastenverblijf is onbeperkt toegang tot koffie en thee. Caroline zal de groep verzamelen en rond 15.00 uur zal het programma van start gaan. Op de kaart staan: Uitwaaien op strand met en zonder opdracht, Do-In Yogasessies, spel en creatieve oefeningen.

Tijdens het weekend heeft u onbeperkt koffie en thee, drie maal per dag wordt een veganistische maaltijd geserveerd (ontbijt, lunch, avondmaaltijd).

Leave a comment

name*

email* (not published)

website