fbpx

Navigate / search

Van passie naar United by Passion

UBP_A5hoofdflyer_voorzijde_500x710

Het valt me zwaar om zomaar te stoppen met deze website. Toch is dat helemaal in de flow: Ik mag steeds meer mensen met bedrijfsplannen in diverse stadia begeleiden en ook het geven van Do-In Yogalessen heeft een andere dimensie gekregen. Daarnaast vind ik het fijn om onafhankelijker van geld te zijn en geef ik zodoende de plek waar ik leef meer aandacht. Dat geeft me een gevoel van vrijheid en van overvloed. In Hierland, de plek waar ik woon, eet ik dagelijks uit de tuin. Ook groeien de aangeplante wilgen goed zodat we over een jaar of zeven onze gasinstallatie kunnen vervangen voor een houtinstallatie. Het kost veel tijd om onafhankelijker van geld te worden en sinds dit jaar komen er veel jonge mensen uit het Wwoof netwerk langs die ons daarbij helpen.

 

Ik heb mijn passie gevonden zeg maar. En dat gun ik iedereen. En terug komende op bij het loslaten van deze site. Ik heb voor jullie een mooi alternatief gevonden: United by Passion. Zij bouwen aan een passie gedreven samenleving en jij kunt meedoen door het vinden en delen van jouw passies. Al langere tijd dacht ik bij mezelf dat deze geweldige beweging mooi is om in op te gaan met de beweging van Changefactors. Ik heb hierover met Heidi Leenaarts en Martijn Raaijmakers gesproken en ze willen jullie in het najaar graag persoonlijk uitnodigen. Neem alvast een kijkje op hun site en zie waar zij voor staan. In ieder geval wordt je geïnspireerd bij het vinden van je eigen passie.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website