fbpx

Navigate / search

Verruim je mogelijkheden op de arbeidsmarkt – Training voor werkzoekers en werkswitchers

Signpost in blue sky with clouds

Sta jij ook voor een belangrijke keuze in je carrière? Wellicht is deze ongevraagd op je bord gekomen. Omdat je boventallig bent verklaard na een reorganisatie of op een andere manier verplicht de arbeidsmarkt op te moeten. Zo’n keuzemoment kan natuurlijk ook langzaam je leven zijn binnen gegroeid. Omdat je al langer ontevreden was over je werk nu het moment aangebroken is om je carrière een andere wending te geven.

“Je moet gewoon je hart volgen” is een vrolijk raad die je vanuit verschillende advieskanten wordt aangereikt. Het werk ligt echter momenteel niet voor het oprapen! Of toch wel? Hoe weet je nu of je de juiste keuze maakt?

 

Deze training gaat over met maken van keuzes die werkelijk bij je passen, keuzes en beslissingen die overeenstemmen met jouw natuur. Over het zoeken én vinden van nieuwe informatie waarmee je deze keuzes maakt. Over de bijzondere beslissingen die hieruit voort komen. We leven immers in een snel veranderende wereld waarin de manier waarop wij geleerd hebben keuzes te maken nauwelijks meer werkt.

In de training staat het antwoord op de vraag ‘hoe dan anders’ een hele dag centraal. Gaat dat gepaard met veel energie en hard werken (aan jezelf) of is dat juist niet nodig? Wat heeft de werking van de natuur, de kracht van stilte, de dynamiek van natuurlijke vorm en beweging, te maken met de kwaliteit van onze beslissingen?

 

Je maakt kennis met nieuwe universele manieren van denken, zoals divergent en systeemdenken en leert dat je informatie kan vinden zonder hiernaar op zoek te zijn. We nemen je mee in jouw verhouding tot natuurlijke vormen van vertrouwen, communicatie, ruimte en samenwerking, natuurlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. En, niet te vergeten, de beperkingen die de factor ‘tijd’ ons oplegt.

Dit alles wordt direct vertaald naar de praktijk. Elke persoonlijke situatie is immers als een verhaal te vertellen. Een verhaal met feiten, gebeurtenissen en geschiedenissen, maar ook met beelden, overtuigingen en veronderstellingen. We werken een voorbeeld “op de muur” uit en gaan op zoek naar keuzes en beslissingen de voortkomen uit de natuurlijke samenhang in het verhaal.

Daarna ga je uitvoerig aan de slag met je eigen verhaal,

 

Kortom, een dagprogramma waarin je leert vanuit diverse en uiteenlopende invalshoeken je persoonlijke mogelijkheden te vergroten, zodat jouw beslissingen veel beter passen bij wie je bent.

 

Praktische informatie: 

Wat: Training ‘Verruim je mogelijkheden op de arbeidsmarkt’

Waar: Hubbels in Nijmegen: Prins Hendrikstraat 7

Wanneer: Vrijdag 24 januari van 9.30 tot 17.00

Tarief: €195,- inclusief btw. Vroegboekkorting €50,- tot en met maandag 6 januari! Je betaalt dan slechts €145,-.

Trainers: Jos Metselaar van Indynamix en Caroline Ligtenberg van Changefactors

Inschrijven: http://www.changefactors.org/inschrijven-open-training/

Leave a comment

name*

email* (not published)

website