fbpx

Navigate / search

Wandelsupervisie voor Changefactors

bospad

De Supervisie voor Changefactors gaat een ander jasje krijgen. We gaan samen wandelen. Sinds dit jaar hebben diverse zelfstandige professionals deel genomen aan de supervisie avonden in Den Bosch. De supervisie helpt jou om je weg te vinden als zelfstandige in deze tijden van transitie. Veel zelfstandige professionals kiezen voor het ondernemerschap vanuit een drive om daadwerkelijk de verandering te zijn die ze in de wereld willen terug zien. Alleen al het maken van deze bewuste keuze maakt dat ze hierin al slagen en hun missie kunnen leven. Maar natuurlijk komt er bij het ondernemer zijn veel kijken en loop je vooral aan tegen dingen die je niet geleerd hebt zoals het bepalen en bereiken van je doelgroep, het bepalen van wat jouw diensten waard zijn en andere dilemma’s rondom inkomen.

 

Voor deze mensen is er supervisie. Vanaf heden dus al wandelend in de bossen bij Beek-Ubbergen bij Nijmegen. De eerstvolgende datum is 31 oktober om 13.00. We wandelen minimaal twee uur. Bij regen gaat het gewoon door. We verzamelen bij Hotel ‘t Spijker aan de Rijksstraatweg 191 in Beek-Ubbergen.

 

Wil je meedoen? Dat kan na een telefonische intake. Hiervoor stuur je een mail aan caroline@changefactors.org. Deelnemen kost €40,- exclusief btw per keer. Inclusief een consumptie bij Hotel ‘t Spijker.

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website