fbpx

Navigate / search

Wat ik doe

Ik help graag mensen en organisaties op weg om hun eigen spoor te vinden in deze sterk veranderende wereld.

Je kunt me vragen voor het geven van gastcolleges, het verzorgen van workshops of trainingen rond de volgende onderwerpen:

  • Rondom employer branding: LinkedIn trainingen, het onderzoeken van de kracht van jouw organisatie, het onderzoeken van de directe en indirecte impact van jouw organisatie op de samenleving etc.
  • Vitaliteitsscan met het bewustzijn in bedrijf model: Een dagdeel waarin je samen met je team onderzoekt hoe de draagkracht van jullie organisatie in elkaar steekt. De volgende aspecten worden onderzocht: De missie en ontstaansgrond van jullie organisatie – het product of dienst dat jullie voeren – jullie doelgroep en andere stakeholders – jullie bijdrage aan de samenleving – hoe de mensen in de organisatie dit ervaren – en hoe jullie georganiseerd zijn.
  • Het heruitvinden of herijken van het businessmodel:  Wil je echte waarde creëren voor je klanten? Maar wordt dit steeds moeilijker doordat je gedwongen targets moet halen om je bedrijf levensvatbaar te houden? Stap dan een dag uit de ratrace en ga terug naar waar het allemaal begon: De missie van je bedrijf. In een inspiratie opwekkende omgeving, al of niet met bomen, onderzoeken we samen de huidige status van je organisatie: Welke rol speelt de missie nog en moet deze worden herzien. Hoe geven we dit vorm binnen de organisatie en hoe ziet ons business model dan uit.
  • Loopbaantrainingen: Zoals ‘Jouw MVO Carrière’ of ‘Verruim je Mogelijkheden op de Arbeidsmarkt.’ Maar ook personal branding trainingen voor mensen die zich opnieuw op de arbeidsmarkt oriënteren.

Daarnaast kun je me inschakelen voor persoonlijke begeleiding bij het starten van een onderneming. Ook kun je bij mij terecht voor begeleiding bij je loopbaan en bij outsourcingstrajecten.

Leidraad hierbij is dat we streven naar het werken vanuit je eigen kracht. Het punt waar talent, drijfveren en missie bij elkaar komen. De werkvormen die ik hierbij inzet zijn heel divers en variëren van creatieve oefeningen, meditatieve oefeningen, Do-In Yoga, kennisoverdracht, brainstorm oefeningen etc. Graag laat ik ons helpen door de natuur. Bijvoorbeeld zoals deze te vinden is bij mijn huis.