fbpx

Navigate / search

Workshop Do-In yoga in het Wilderniscafé zaterdag 6 februari 2016

Elke 1e zaterdag van de maand kun je dansen in het Wilderniscafé van Kekerdom. Phoenix Alive verzorgt dan de muziek vanaf 21.30. Vooraf is er vaak een workshop die verzorgd wordt door iemand uit de omgeving. Meestal betreft het een dansworkshop. Echter … op 6 februari a.s. verzorg ik de workshop en dan beoefenen we Do-In yoga. Ik kan je niet beloven dat het dansen helemaal achterwege blijft.

Het thema van de workshop is ‘in verbinding’. Allereerst met jezelf en vanuit jezelf ook met de ander. Do-In yoga is een afwisselende vorm van yoga. De oefeningen vind je o.a. terug bij oosterse krijgskunsten en andere yogavormen. Ze bestaan uit strekkingen, zelfmassages, m

b8nqz7f6rt_500

editatieve- en energetische oefeningen. Vele oefeningen kunnen met een partner uitgevoerd worden. Meer informatie over Do-In Yoga vind je hier.

Opgeven is niet nodig, neem wel je eigen yogamat of een dikke deken mee. Een extra deken is ook fijn. De entree is €6,- voor de dansavond inclusief de workshop.

Meer informatie, ook over andere dansavonden en workshops vind je op de site van Phoenix-Alive.

Meer informatie over het Wilderniscafé vind je hier. Het is een heel bijzondere plek al vanwaar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid cultureel programma waar een gemiddeld café in een grootstad jaloers op mag zijn. En als je geen zin hebt om naar huis terug te rijden boek je gewoon een kamer met ontbijtje. Dubbel feest 🙂

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website