fbpx

Navigate / search

Yogales in de tipi

De tipi is weer klaar voor gebruik. Net zoals vorig jaar gaan de Do-In yogalessen van Hierland hierin plaatsvinden. Tenminste als het niet te koud is voor de les, dan gaan we weer naar binnen. In de sfeervolle tipi sta je beter in contact met de natuur: Je bent buiten in contact met de aarde en de natuur om je heen. Dat helpt je weer om bij je eigen natuur te komen. De tipi geeft ook een speciale ervaring aan de Do-In yogales. Door de conische vorm en de lange palen die hoog boven je hoofd samen komen ervaar je een speciale gewijde sfeer.

2015-05-12 18.07.28

Wil je de tipi ervaren? Bezoek dan een van de yogalessen:

Bij koud weer gaat de les binnen door. Een bordje op het tuinhek geeft aan waar de les plaats vindt.

De tipi kan ook gehuurd worden voor groepen. Bijvoorbeeld voor teamsessies of een speciale viering. Er kan geen vuur in gestookt worden. Dit omdat het rookgat dicht gemaakt is. Dat heeft weer het voordeel dat de tipi ook bij regenachtige dagen gebruikt kan worden.

Neem contact op voor de mogelijkheden en meer informatie. De tipi staat in Hierland: Mitteldeich 49, 47559 in Kranenburg Duitsland. Net over de grens bij Nijmegen. Anderhalf uur rijden van Utrecht.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website