fbpx

Navigate / search

Your Own Impact

Op 1 juli organiseert centrum Djoj samen met diverse andere organisaties, waaronder Plenty Food, een gratis evenement. Ik ben uitgenodigd als gastspreker. Daarom prijs ik dit event graag aan. Kom ook naar het evenement en vergroot je persoonlijke impact op het maatschappelijke thema dat jij belangrijk vindt of ontdek gewoon hoe goed je al bezig bent 😉

 

Wanneer: Zondag 1 juli
Waar: Centrum Djoj,  Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA  ROTTERDAM

Your Own Impact is een gratis evenement met als thema ‘duurzaamheid in verbinding met jezelf’. Het heeft als doel je bewuster te laten kijken naar duurzaamheid in relatie tot jezelf en in harmonie met je omgeving. Welke ruimte heb jij om duurzaam, voldoende waarde toe te voegen? Aan jezelf, je eigen leefomgeving en die van de maatschappij, en hoe doe je dat dan?
Bezoekers, organisaties en specialisten (op het gebied van duurzame energie, milieu en voeding) inspireren elkaar om intenser en wellicht anders naar hun eigen impact te gaan kijken. Ze reiken concrete methodes aan om duurzaamheid in je eigen leven en leefomgeving toe te passen. Centrum Djoj stelt voor dit evenement het gehele pand (8 zalen en diverse sessieruimtes) beschikbaar.

Verder lezen….

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website