fbpx

Navigate / search

Zomerworkshop Do-In Familie Yoga

20150408_152140_resized

Tijdens de zomervakantie organiseert Caroline Ligtenberg vier workshops Do-In Familie Yoga. Ze vinden plaats van 10.30 tot 11.30 in Yogahouse Arnhem. Ze zijn los van elkaar te volgen. Aanmelden is fijn.

We doen yogaspelletjes, massage oefeningen en ademhalingsoefeningen. De les wordt voor onze jongere yogamaatjes in een verhaal gevat. Veel oefeningen doe je samen met je kind. Kinderen leren hun lichaam gewaar te  worden en een rustpunt in zichzelf te vinden. De workshops bieden inspiratie aan ouders voor contact- verbeeldings- en meditatiespelletjes met kinderen. Ideaal als je nog op vakantie gaat.

De workshops zijn geïnspireerd op de Do-In Yoga en op de Kinderyoga van Helen Purperhart. Do-In Yoga leent zich uitstekend voor verschillende doelgroepen. De oefeningen kunnen ook samen uitgevoerd worden. In de lessen met kinderen merk ik iedere keer weer hoe fijn dat is en hoeveel meer plezier we dan hebben in de les. Daarom laat ik graag families kennis maken met deze manier van samen bewegen.

Door het beoefenen van Do-In Yoga los je pijnen en stijfheden op en emotionele spanningen die hieraan ten grondslag liggen. Door Do-In Yoga in familieverband te beoefenen schep je een situatie waarin je elkaar bekrachtigd. Jullie relatie verdiept en versterkt zich zo ook het vertrouwen in elkaar.

Wat: Familie Do-In Yoga
Wanneer: Woensdag 15 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus van 10.30 tot 11.30
Waar: In Yogahouse Arnhem, Putstraat 11 Arnhem
Voor wie: Voor (groot)ouders, ooms en tantes met kinderen vanaf vijf jaar.
Kosten: €12,- voor twee personen €15,- voor drie (volwassene met twee kinderen).
Meer informatie en aanmelden: Caroline Ligtenberg, yoga@carolineligtenberg.eu. Telefoon: 06-11382495.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website